Adela Pârvu, divorț după 24 ani ani de căsnicie! Aceasta a fost nevoită să apeleze la psiholog

41


Adela Pârvu a ajuns la divorț după 24 ani de căsnicie. Deși au avut un mariaj destul de lung, cei doi au decis să meargă în cele din urmă pe drumuri separate. Se pare că nu se mai înțelegeau, iar copii lor au înțeles acest aspect. Mai mult de atât, vedeta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după un timp, băieții săi fiind cei ce au încurajat-o să își deschidă cont de dating.

Din cauza problemelor pe care le-a avut, Adela Pârvu a trebuit să meargă la un psiholog. Aceasta a făcut câteva ședințe de psihoterapie pentru a-și înțelege mai bine sentimentele și deciziile pe care le-a luat. 

Adela Pârvu, divorț după 24 ani ani de căsnicie!

Adela Pârvu a fost unul din arhitecții de la emisiunea „Visuri la cheie”. Aceasta a fost prezentă timp de 5 ani, însă a decis să plece și să se axeze pe planurile sale personale. Principalul motiv a fost că celelalte proiecte ale sale erau lăsate pe locul doi. Vedeta era cea care venea cu ideile creative de amenajare. În ceea ce privește viața sa personală, Adela Pârvu a fost căsătorită timp de 24 ani, dar apoi a decis să divorțeze. Cu toate că cei doi aveau doi copii, nu se mai regăseau în mariaj și au ales să meargă pe drumuri separate. Un alt motiv ar fi fost diferența de vârstă prea mare ce exista între ei. 

„Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles.”, a declarat Adela Pârvu.

Ulterior, vedeta de la „Visuri la cheie” și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Aceasta și-a găsit partenerul pe un site de dating, fiind încurajată de către cei doi copii. La momentul actual, trăiește o adevărată poveste de dragoste lângă partenerul său.

Adela Pârvu a apelat la psiholog pentru a trece peste problemele sale

Pentru a trece peste problemele sale, Adela Pârvu a apelat la serviciile unui psiholog. Pentru a avea parte de echilibru în viață, arhitecta a făcut pentru un timp terapie de psihanaliză. Prin intermediul ședințelor a reușit să înțeleagă cum funcționa în copilărie și ce greșeli a făcut în comportamentul său de adult. 

„Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă. Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam același comportament ca adult”, a declarat vedeta.

Cu toate că a ajuns la divorț după 24 ani de căsnicie, Adela Pârvu este mai fericită ca niciodată. Aceasta se simte împlinită alături de partenerul său actual. O altă vedetă ce a trecut printr-o despărțire dureroasă este și Cristina Bâtlan. Femeia de afaceri a fost înșelată de către fostul său soț. Din fericire, cei doi au rămas în relații bune și sunt în continuare parteneri de afaceri.


Sursa: bzi.ro