Ce bine se ține tatăl Andreei Esca la 83 de ani, dar stai să-i vezi pe socrii vedetei PRO TV. Cum arată părinții lui Alexandre Eram

41


Tatăl Andreei Esca, pe care familia îl alintă Giovanni, este dovada că și la vârsta a treia îți poți ține trupul în formă și mintea ageră. Bărbatul întoată si 20 de bazine, face drumeții montane, exerciții fizice în aer liber și câte și mai câte. Andreea Esca își adoră părintele și i-a dedicat multe postări pe Instagram și multe texte pe blog.

Chiar înainte de ziua ei, pe care și-a petrecut-o la Istanbul, știrista de la PRO TV a publicat câteva poze cu tatăl ei, alături de un îndemn pentru toți fanii care o urmăresc. „Mr and Mrs Esca, în misiune! L-ai sunat azi pe tatăl tău?”. În imagini, cei doi apar pe o barcă, știut fiind faptul că Esca locuiește la o casă cu ponton pe Lacul Snagov.

Părinții lui Alexandre Eram locuiesc la Paris

Însă și Alexandre Eram are cu ce să se mândrească, în familie. Părinții lui sunt sprinteni la vârsta a treia și se bucură de viață, mai ales că locuiesc în Franța, patria vinurilor și a mâncărurilor rafinate. În luna martie, când Alexandre Eram a împlinit 52 de ani, familia s-a reunit la Paris, iar atunci Esca i-a prezentat, pe Instagram, pe socrii ei.

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Se îmbracă șic și asortat, după cum spune și nora lui.

Soția lui, adică soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică elegantă, blondă, cu un zâmbet cald și ochi irezistibil de albaștri, pe care i-a moștenit și nepoata Alexia Eram.

Socrii și părinții Andreei Esca nu au lipsit de la petrecerea fabuloasă de la Istanbul, organizată în cinstea știristei PRO TV, care a împlinit 50 de ani pe 29 august.

Cum este știrista în ipostaza de mamă

Andreea Esca este extrem de discretă când vine vorba de viața de familie. Prezentatoarea de știri a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta în ipostaza de mamă. Aris, fiul vedetei, a dezvăluit cum se înțelege cu părinții săi celebri.

,,Vreau să spun că pentru mine, părinţii mei sunt ca orice alți părinţi, nu contează că sunt mai cunoscuţi decât alţii, şi nu îmi place când mi se tot spune asta cu «părinţii tăi cunoscuţi». Ce am învăţat de la ei? Să fiu politicos şi să fac ce îmi place.”, a mărturisit Aris Eram.

Și fiica știristei a dezvăluit ce relație are cu mama sa și cum este aceasta dincolo de lumina reflectoarelor. Mai mult, Alexia Eram a precizat că părinții săi au încurajat-o mereu să fie independentă financiar.

,,Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți.”, a declarat Alexia Eram.

Andreea Esca are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită. Știrista are o familie superbă și o carieră impresionantă în televiziune.


Sursa: bzi.ro