Ce va face Gabriela Firea după pierderea alegerilor locale

362


Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, susține că în prezent nu are niciun plan politic, dar după ce se va odihni, se va consulta cu familia, abia atunci își va face planurile de viitor.

”Nu știu exact ce voi face, nu știu exact încotro mă voi îndrepta. Mă voi odihni, mă voi gândi, mă voi consulta cu familia, încă nu știu ce decizie voi lua. Chiar dacă nu voi mai fi primarul oamenilor, eu voi fi întotdeauna vocea oamenilor.”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a declarat luni că poate este mai bine că nu a câștigat alegerile pentru că ar fi fost „imposibil” să-si exercite mandatul cu o majoritate ostila PNL-USR-PLUS in Consiliul Genereal.

„In Consiliul General, majoritatea va fi asigurata de PNL, USR și PLUS, au mai mult decat majoritatea simpla. Pana la urma, cu toata suferinta de moment, poate e mai bine ca se intampla lucrurile asa. Daca primeam al doilea mandat era aproape imposibil de realizat pentru ca nu aveam sustinere in CGMB si orice proiect ar fi fost blocat. Tot ce am realizat in aesti 4 ani s-a bazat pe majoritati PSD-ALDE, iar in anumite chestiuni punctuale am mai primit voturi de la PNL și PMPM. Nu am ce sa imi reprosez decat ca poate am vrut sa fac prea multe dintr-o data. Am inceput prea mai multe fronturi, asta e un repros”, a declarat Gabriela Firea.

Ce a postat Nicușor Dan pe Facebook după ce a câştigat alegerile din Capitală

Imediat după ce a câştigat alegerile la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a postat pe Facebook câteva imagini ingenioase. Nicușor Dan este la cea de-a treia încercare de a deveni primar general. Acesta a așteptat rezultatele singur, în sediul de lângă magazinul București.

A urcat mai multe fotografii cu el și colegii lui savurând victoria, dar una este cu săgeată directă către Gabriela Firea. Mai exact este vorba despre o este vorba de o captură de la una dintre televiziuni, unde apare Nicușor Dan cu echipa lui, iar pe bandă scrie: ”Nicușor Dan a învins-o pe Gabriela Firea”.

Mesajul lui Nicușor Dan pentru bucureșteni

Dupa publicare imaginilor pe Facebook, Nicușor Dan avea să le mulțuească bucureștenilor după ce a aflat că va fi noul primar general al Capitalei:

.„Vreau să vă obișnuiți cu ideea că Bucureștiul este partenerul vostru acum. Mai mult mă bucur pentru voi decât mine. Rezultatul este unul istoric”, a declarat Nicușor Dan după aflarea rezultatelor.

„Astăzi este ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea votului voi fi noul primar al Capitalei. Am încredere că voi fi noul primar și al încredere că majoritatea primăriilor vor fi câștigate de colegii noștri. Vreau să le mulțumesc colegilor care ne-au votat și care s-au implicat și că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră. PNL și USR PLUS au ales să susțină voința bucureștenilor”, a continuat primarul ales.

„Bucureștiul nu e un oraș care să excludă pe cineva. Îi chemăm pe toți să fim parteneri în construcția noului București. Îi rog pe reprezentanții PNL și USR PLUS, să fie vigilenți în această seară, până la finalizarea numărării voturilor. Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea, bucureștenii ne-au dat încrederea lor și avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni le-au dat să se regăsească întocmai în procesele verbale”, a încheiat Nicușor Dan.

Cine este soția lui Nicușor Dan și ce meserie are Mirabelă

Cine este soția lui Nicușor Dan. Despre noul primar general al Capitalei se știe că este un personaj foarte activ în spațiul public. Însă foarte puține lucruri se cunosc despre soția acestuia, Mirabelă Grădinaru. Aceasta i-a dărutit o fetiță lui Nicușor Dan în campania electorală din 2016. Iată așadar cine este femeia care-i este alături politicianului și ce familie frumoasă au!

Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al capitalei, în detrimentul Gabrielei Firea. Însă pe cât de cunoscut este acesta în spațiul public, nu același lucru se poate spune despre soția lui. Mirabelă Grădinaru este femeia alături de care a format o familie frumoasă și care îi împărtășește din plin convingerile.

Noul primar general al Capitalei și soția lui sunt împreună de mai bine de 12 ani. Mirabelă Grădinaru este manager la o mare companie auto, iar cei doi soți și fiica lor locuiesc într-un apartament din zona Gorjului (Militari). În mai 2016, în timpul campaniei electorale pentru Primăria Bucureștiului, Nicușor Dan și Mirabelă au devenit părinții unei petițe superbe. Aceasta a primit un nume special – Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetiţe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabelă, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, scria Nicușor Dan atunci, pe contul său de Facebook.

Nicușor și Mirabelă se cunosc de mai bine de 12 ani, când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul. În cadrul acestei asociații, cei doi au luptat cot la cot pentru demascarea abuzurilor primăriilor, iar de atunci formează un cuplu.


Sursa: bzi.ro