sâmbătă, noiembrie 23, 2024
AcasăCulinarIngrediente pentru cârnați de porc. Trucuri care te vor ajuta să obții...

Ingrediente pentru cârnați de porc. Trucuri care te vor ajuta să obții cei mai buni cârnați de casă

[ad_1]

Multe gospodine pricepute în bucătărie vor să afle care sunt cele mai bune ingrediente pentru cârnați de porc. Cârnații de porc sunt nelipsiți de la masa de Crăciun sau de Revelion alături de alte bucate alese. Pentru acest deliciu culinar avem nevoie de condimente aromate și de un strop de imaginație, iar la final vom obține un preparat gustos. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să obții cei mai buni cârnați de casă.

Ingrediente pentru cârnați de porc

Pentru masa de Crăciun sau de Revelion gospodinele pregătesc bucate alese. Pe lista deliciilor se află cârnații de casă. Aceștia se fac rapid, cu doar câteva ingrediente. Pentru ca succesul culinar să fie garantat, carnea trebuie să fie bine condimentată și frământată.

Cârnații de porc sunt gustoși, aromați și merg de minune la mesele de sărbătoare în familie. Pe lângă acest preparat culinar, putem pregăti și o piftie de porc gustoasă. Aceasta este adorată de mulți dintre noi, iar dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta bunicii, succesul culinar va fi garantat.

Pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale putem face și niște chiftele pufoase și gustoase. Chiftelele se fac cu carne de porc sau de pui și merg servite cu o salată de legume sau de verdețuri proaspete. La fel de bine putem pregăti un sos de roșii cu usturoi pentru gustoasele chiftele.

Cârnații de porc sunt delicioși, se fac rapid și merg de minune la orice masă și la orice ocazie. Dacă folosim ingrediente alese cu grijă și condimente aromate, la final ne vom răsfăța papilele gustative.

Rețeta cu care vei obține cei mai buni cârnați de casă

Pentru niște cârnați de casă gustoși, fragezi și aromați vom avea nevoie de 1,5 kg de carne de porc, 500 g de carne grasă de porc, 700 g de carne de vită, 200 ml de supă de carne, 6 căței de usturoi, sare și piper, cimbru uscat, condimente pentru cârnați, mațe de porc.

Mai întâi se pregătește carnea de porc.  Aceasta se spală, se curăță și se lasă la scurs apoi se taie în bucăți și se dă prin mașina de tocat. După aceea se condimentează carnea cu sare, piper, usturoi pisat, cimbru și condimente pentru cârnați. Se adaugă și supa de pui apoi se frământă carnea până devine o pastă omogenă.

Se montează dispozitivul pentru umplut cârnații la mașina de tocat apoi se așază capătul unui cârnaț. Se vor umple cârnații cu carnea tocată apoi se răsucește mațul și se leagă la capăt. Când sunt gata, delicioșii cârnați pot fi prăjiți la tigaie sau afumați, în funcție de gust și preferințe.

Cârnații de casă sunt gustoși, aromați și se fac după rețeta tradițională. Dacă ținem cont de câteva trucuri ale bunicii, la final vom obține un preparat de casă savuros și pe placul tuturor celor de la masă. Cârnații nu trebuie să lipsească de la masa de Crăciun sau de Revelion alături de alte bucate alese. Cârnații se fac cu carne de porc sau de vită, se prăjesc în tigaie sau pe grătar și pot fi folosiți și la pregătirea unor platouri aperitiv țărănești, care să le amintească celor dragi de vremea copilăriei și de rețetele bunicii.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments