Manuela Hărăbor are Covid-19. Cum se simte actrița

121


Îndrăgita actriță Manuela Hărăbor are Covid-19. Aceasta a contractat virusul de la un coleg de-al ei care era vaccinat împotriva noului coronavirus, dar care nu se testase. Vedeta a povestit în mediul online despre această întâmplare nefericită. Prietenul artistei era vaccinat împotriva Covid-19, dar nu se testase și nu știa că este infectat.

Cei doi au fost împreună la un spectacol și astfel, Manuela s-a infectat la rândul său cu COVID-19.

Manuela Hărăbor are Covid-19

Artista a anunțat pe internet că este în curs de ”imunizare pe cale naturală”. Din fericire, Manuela Hărăbor a făcut o formă ușoară a bolii și starea ei de sănătate este acum bună.

”Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantă toată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare.

 (…) Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura.(…) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie”, a fost mesajul transmis de actriță.

Actrița trage un semnal de alarmă

Artista a sărit la gâtul autorităților și a blamat modalitatea în care acestea gestionează situația în care ne aflăm. Manuela Hărăbor susține că și o prietenă apropiată s-a confruntat cu o situație neplăcută. Băiatul femeii era confirmat pozitiv după ce a făcut un test rapid, iar ea a chemat DSP-ul. Reprezentanții, însă, au venit abia după cinci zile.

Actrița trage un semnal de alarmă și spune că este nevoie de o schimbare majoră în deciziile luate de autoritățile române, în contextul pandemiei de coronavirus.

”(…) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile. Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a mai spus actrița.

Cum se descurcă Manuela Hărăbor cu fiul ei bolnav de autism

Rodul iubirii dintre Manuela Hărăbor și Dan Chișu se numește Andrei Hărăbor. Dacă inițial bebelușul era perfect sănătos și nu prezenta niciun semn de boală, la vârsta de un an și șapte luni, Manuela descoperea primele semne ale autismului, mai ales când acestea era scos afară să se joace cu ceilalți copii.

Mai mult, micuțul cerea extra atenție din partea educatoarei de la grădiniță, fapt pentru care părinții celorlalți copii s-au supărat.

„La început nu am crezut. Într-adevăr, Andrei nu vorbea, dar exista comunicare non-verbală între el şi cei din jur.

La trei ani au apărut noi probleme, la înscrierea la grădiniţă: „O săptămână a stat printre cei 10 copii, câţi erau înscrişi în grupa lui.

Revolta părinţilor mi-a fost transmisă de către educatoare. A trebuit să plecăm şi de acolo. Deşi el nu era un copil violent şi nu-i deranja pe ceilalţi copii, dar poate că cerea o atenţie deosebită. Simţea nevoia să stea mai mult lângă educatoare”, mărturisea în urmă cu ceva vreme Manuela Hărăbor.


Sursa: bzi.ro