Carmen Trandafir, artista cu o biografie interesantă, a ales să se dedice familiei și a renunțat la scenă

113


Îndrăgita interpretă de muzică ușoară Carmen Trandafir are o biografie deosebit de interesantă și a avut o ascensiune fulminantă pe scena artistică. Cu toate că a fost una dintre cele mai de succes cântărețe ale anilor 90, aceasta a ales în cele din urmă să se dedice familiei. Carmen are o frumoasă căsnicie cu Emil Grădinescu, cei doi având împreună o superbă fiică, pe nume Ana.

La vârsta de 46 de ani, Carmen Trandafir are un motiv de mândrie foarte mare, pe lângă cariera impresionantă. Este vorba de fiica ei, în vârsta de 13 ani, care este o domnișoară foarte inteligentă și creativă. Ana a moștenit din trăsăturile mamei sale, dar și din talentul acesteia și al tatălui său, Emil Grădinescu.

Carmen Trandafir biografie

Carmen Trandafir este una dintre cele mai de succes soliste ale anilor 1990. Născută la data de 4 februarie 1975, la Bucuresti, artista a urmat Școala Populară de Artă, clasa Mihaela Runceanu -Ionel Tudor pe care a absolvit-o în 1989. La vârsta de 16 ani (în 1991) a câștigat premiul pentru interpretare la Festivalul de la Mamaia. Un an mai târziu, participă la festivalul Orfeul de Aur, în Bulgaria, pe care îl și câștigă.

Acesta a fost doar începutul unei cariere pe care Carmen Trandafir a construit-o treaptă cu treaptă, cu ambiția și perseverența unui vărsător desăvârșit. Frumoasei interprete de muzică ușoară nu i-a lipsit talentul, dovedit cu premiile primite, dar și nenumăratele aplauze pe care publicul i le-a oferit la fiecare spectacol sau festival. Și totuși, aceasta a renunțat în plină glorie la cariera artistică, pentru a se dedica familiei.

Era îndrăgostită de Emil Grădinescu de la TV

Înainte de a începe o relație propriu zisă cu Emil Grădinescu, Carmen recunoște că era îndrăgostită de el de la TV. Aceasta a mai spus că Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care i-a oferit echilibru. Cei doi se completează foarte bine, iar unul fără celălalt nu se mai poate. Deși a fost dragoste la prima vedere și au știut tot timpul că sunt făcuți unul pentru altul, nu au simțit nevoia să se căsătorească. Au făcut acest pas abia când fiica lor avea trei ani.

„Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira picioarele. La început am stat de vorbă ca niște prieteni, el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a lansat și disc. La început am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil este exact genul meu, trage acasă”, povestea Carmen Trandafir în urmă cu ceva timp.

Carmen și Emil au o fiică de 13 ani

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar rodul dragostei lor este Ana. Fiica lor are 13 ani și este cel mai frumos cadou pe care viața i l-a făcut artistei. De altfel, odată ce a devenit mamă, Carmen Trandafir s-a retras încet-încet din viața publică și s-a dedicat familiei. Astfel, Carmen Trandafir și Emil Grădinescu s-au căsătorit în 2011 în cadrul unui eveniment de vis, la care au luat parte toți cei dragi.

„Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni”, a spus Carmen Trandafir, a cărei biografie impresionează pe toată lumea.


Sursa: bzi.ro