Cine este, de fapt, soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu și antrenorul Simonei Halep au împreună doi copii

32


După ce Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în mod oficial, s-a zvonit că motivul din spatele acestei decizii neașteptate ar fi o poveste de dragoste care s-ar fi înfiripat între campioană și antrenorul ei. Însă, acesta are o căsnicie fericită cu Ada Obilu, cea de-a doua lui soție, cu care are și două fetițe.

Cine este Ada Obilu, soția lui Patrick Mouratoglou?

Antrenorul Simonei Halep, în vârstă de 52 de ani, se află la cea de-a doua căsnicie. Nu este pentru prima dată când se spune că ar avea o relație cu una dintre elevele lui. S-a mai zvonit acest lucru și când o antrena pe Serena Williams. În prezent este căsătorit cu Ada Obilu, cu care are două fiice, una în vârstă de 3 ani, iar cea de-a doua în vârstă de 6 ani.

Patrick Mouratoglou este francez cu origini grecești și este căsătorit cu Ada Obilu, din Franța. O prezență extrem de discretă când vine vorba despre aparițiile în public alături de soțul ei, soția antrenorului apare totuși cu acesta în mai multe fotografii postate de el pe rețelele de socializare. Nu se cunosc mai multe detalii despre viața ei personală sau despre ocupație.

Înainte să fie cu Ada, antrenorul Simonei Halep s-a căsătorit cu Clarisse, în 2012, au avut împreună două fete, dar căsnicia nu a durat prea mult. Atunci s-a zvonit că motivul divorțului ar fi fost relația amoroasă a bărbatului cu eleva lui de atunci, Serena Williams. Mai înainte de mariajul cu Clarisse, Patrick Mouratoglou ar mai fi fost căsătorit cu o femeie care i-a dăruit un fiu, conform Unica. Așadar, antrenorul Simonei Halep are la activ 3 căsnicii, din care au venit pe lume în total cinci copii.

Ce spunea Patrick Mouratoglou despre Simona Halep

Colaborarea dintre cei doi a început în primăvara acestui ani. În data de 7 aprilie 2022, antrenorul transmitea un mesaj emoționant pe contul lui de Twitter, despre Simona Halep.

„De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti.

Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat. La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, este mesajul lui Patrick Mouratoglou, din primăvară, conform sursei citate anterior.

A asemănat-o cu Serena Williams

Colaborarea antrenorului cu Serena a fost una de succes. A ajutat-o să câștige 10 dintre cele 23 de trofee de Grand Slam, iar anul acesta s-a declarat convins că Simona Halep, noua lui elevă, mai are încă multe de demonstrat în tenis.

„A fost, realmente, o alegere de suflet. Mereu am făcut așa, mi-am urmat întotdeauna instinctele. Simona este o jucătoare excepțională care a făcut deja lucruri fantastice în cariera sa. Avem o relație bazată pe încredere peste care putem construi ceva. Ea încă are capacitatea de a face lucrurile mult mai bine decât le face la ora actuală. Are 30 de ani, aceeași vârstă pe care o avea și Serena când am început să lucrez cu ea”, a declarat antrenorul, în urmă cu câteva luni, conform Digisport.ro.


Sursa: bzi.ro