Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la câteva luni de la naștere. „Să te iubești pe tine este cheia spre fericire”

48


Gina Pistol și-a etalat formele, în costum de baie, la câteva luni după ce a adus-o pe lume pe Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Cum era de așteptat, pe parcursul sarcinii, vedeta TV a acumulat câteva kilograme în plus. Totuși, frumoasa blondină nu consideră aceasta o problemă și nici nu face eforturi prea mari să revină la formele care au consacrat-o.

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din România. Formele ei fără cusur, trupul parcă tras prin inel și trăsăturile fine ale chipului au făcut-o să fie printre cele mai dorite din showbiz. Este o prezență greu de trecut cu vederea și cu siguranță întoarce în urma ei multe capete. Gina Pistol și Smiley au devenit pe 9 martie părinții unei fetițe perfect sănătoare, Josephine, de care prezentatoarea TV are grijă ca de ochii din cap. Tot timpul ei și-l dedică celei mici, dar are grijă să revină la formele cu care ne-a obișnuit.

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

Ca orice femeie care trece printr-o sarcină nici Gina Pistol nu a fost ocolită de kilogramele în plus, însă a făcut tot posibilul pentru a scăpa de ele. Aceasta a făcut o ședință foto în costum de baie, la câteva luni de la nașterea fiicei sale! Prezentatoarea TV a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu puțin timp, după ce a postat câteva imagini în care apare în costum de baie.

Gina Pistol are acum 40 de ani și după ce a născut arată în continuare la fel de bine. Corpul ei le poate face cu ușurință geloase pe toate doamnele și domnișoarele din România. Blondina a avut și un mesaj pentru fanii de pe rețelele de socializare.

„Să te iubești pe tine este cheia spre fericire”, a scris aceasta în dreptul imaginilor în care apare într-un costum de baie întreg, negru și foarte mulat.

Câte kilograme a luat Gina Pistol pe parcursul sarcinii

În urmă cu câteva săptămâni, iubita lui Smiley s-a destăinuit în fața internauților care erau curioși să afle cât de mult a luat în greutate aceasta pe perioada în care a fost gravidă cu micuța Josephine.

„Și ca să vă răspund la o altă întrebare, una pe care o primesc destul de des, nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la… dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme greutate, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme, dar rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am încă voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a dezvăluit Gina Pistol într-un Story în urmă cu ceva timp. În altă ordine de idei, indiferent câte kilograme are acum, Gina Pisatol nu se jenează să se afișeze în costum de baie…


Sursa: bzi.ro