Laurențiu Duță are o soție superbă. Ce spune îndrăgitul artist despre căsnicia sa

45


Solistul trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță, are o familie superbă. Acesta se declară un bărbat împlinit în viața privată și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Puțini sunt cei care știu cum este Laurențiu Duță dincolo de lumina reflectoarelor și cum se descurcă în ipostaza de tată. Iată ce spune îndrăgitul artist despre căsnicia sa.

Laurențiu Duță se mândrește cu frumoasa lui soție

Celebrul cântăreț Laurențiu Duță are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciat de publicul autohton. Artistul face furori de fiecare dată când apare pe scenă și își cucerește fanii cu piesele sale artistice și vocea deosebită. Dincolo de celebritate, Laurențiu Duță are o familie frumoasă și se declară un bărbat împlinit în viața privată.

Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 29 de ani alături de Ianula, soția sa. Cei doi au o fiică superbă, Lorena, de care sunt tare mândri. Laurențiu Duță este extrem de discret când vine vorba de căsnicia sa. Artistul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, solistul trupei 3 Sud Est și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre femeia care i-a cucerit inima încă din adolescență.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună.”, a declarat acesta.

În prezent, Laurențiu Duță se bucură din plin de celebritate și se dedică proiectelor sale artistice de un real succes. În viața privată, cântărețul radiază de fericire și se declară un bărbat împlinit. Și Alexandru Dobrescu se declară un bărbat împlinit alături de parenera sa, Cristina Cioran, și se bucură din plin de rolul de tată. Altfel stau lucurile când vine vorba de Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț, dar a rămas în relații bune cu fosta soție de dragul copilului lor.

Ce spune celebrul artist despre provocările vieții de familie

Dincolo de celebritate, Laurențiu Duță se mândrește cu o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de soț și tată. Cântărețul are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și nu ezită să își declare public iubirea față de aceasta. Ianula Duță, soția solistului, este profesoară de biologie și este o prezență discretă în spațiul public. Aceasta se afișează destul de rar la evenimentele mondene, preferând să se dedice familiei sale și să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Laurențiu Duță și soția sa au împreună o fată, pe Lorena, în vârstă de 15 ani. Artistul are o relație foarte bună cu fiica sa, însă nu știe deocamdată dacă aceasta îi va călca pe urme și va avea o carieră în muzică.

,,Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!”, a mărturisit solistul trupei 3 Sud Est.

Laurențiu Duță are o carieră impresionantă în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru. Artistul este extrem de apreciat de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.


Sursa: bzi.ro