duminică, mai 19, 2024
AcasăCulturaMarcel Pavel a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebrul artist...

Marcel Pavel a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebrul artist despre problemele din căsnicie

[ad_1]

Îndrăgitul artist Marcel Pavel a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură din plin de viață. Cântărețul are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Marcel Pavel se mândrește cu familia sa frumoasă și radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. În pofida momentelor grele din viața de cuplu, artistul și soția sa nu s-au gândit niciodată la divorț. Iată ce spune celebrul artist despre problemele din căsnicie.

Marcel Pavel se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Celebrul artist Marcel Pavel se declară un bărbat împlinit la vârsta de 62 de ani. Acesta are o carieră impresionantă în muzică și este extrem de apreciat de publicul autohton. Dincolo de celebritate, Marcel Pavel se bucură din plin de rolul de soț și tată și se mândrește cu familia sa frumoasă.

Artistul este căsătorit de mulți ani cu balerina Violeta Şmîşleaeva și au împreună trei copii superbi. Faimosul cântăreț a dezvăluit care sunt secretele mariajului său longeviv și cum gestionează momentele tensionate din viața de cuplu.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii.

În fiecare casă mai sunt discuții, au fost și din cauza situației sociale, din cauza pandemiei, există în lume o stare generală de nervozitate ascunsă, uneori stai să explodezi. Acum depinde și de starea de vanitate. Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul.”, a declarat artistul.

În prezent, Marcel Pavel se dedică proiectelor sale artistice, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de tată și de soț. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de frumoasa lui parteneră de viață.

De viața de familie se bucură din plin și actorul Adrian Nartea. Acesta are o soție superbă și se declară un bărbat împlinit pe plan personal. Și îndrăgitul artist Mihai Rait se mândrește cu familia sa, iar pe plan profesional are parte de aprecierea publicului autohton.

Ce spune artistul despre căsnicia sa

Marcel Pavel este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor.  Cu toate acestea, îndrăgitul cântăreț a făcut recent câteva dezvăluiri inedite despre mariajul său de atâția ani. Mai mult, acesta a mărturisit cine face primul pas spre împăcare și cum reușesc cei doi să îmbine profesia cu viața de familie.

,,Ea are meritul că e mai echilibrată decât mine. Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine.”, a declarat artistul.

La rândul ei, soția cântărețului, a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit inima și cât de greu i-a fost să renunțe la viața din Rusia pentru a se stabili în România alături de partenerul ei.

,,Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!

Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lăsat să-mi aleg destinul.”, a declarat Violeta, soția artistului.

La vârsta de 62 de ani, Marcel Pavel are o o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru. Cântărețul se bucură din plin de viață și este extrem de apreciat de publicul autohton.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments