Mihai Bendeac, urare inedită pentru Vlad Drăgulin, pe Instagram: „Pare că în această fotografie avem imaginea unui cuplu gay, care tocmai și-a jurat credință într-o căsătorie oficiată în Sunburry”

47


În urmă cu cinci zile, pe 5 septembrie, a fost ziua de naștere a actorului Vlad Drăgulin. Mihai Bendeac, colegul lui de scenă, a ținut să îi facă o urare inedită, pe contul de Instagram.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 31 ani, Vlad Drăgulin a primit mii de mesaje atât din partea familiei, prietenilor, cât și din partea fanilor. Printre acestea s-a regăsit și mesajul lui Mihai Bendeac, care s-a diferențiat de celelalte, datorită stilului său unic de a fi.

Mihai Bendeac, mesaj amuzant pentru Vlad Drăgulin, pe Instagram: „Pare că în această fotografie avem imaginea unui cuplu gay, care tocmai și-a jurat credință într-o căsătorie oficiată în Sunburry”

Actorul Mihai Bendeac a postat zilele trecute o fotografie, în care apare alături de colegul și prietenul său, Vlad Drăgulin. Imaginea a fost însoțită de un mesaj cât se poate de amuzant, așa cum ne-a obișnuit.

Acesta îi mulțumește sărbătoritului pentru camaraderie, umanitate, bun-simț și profesionalism. Cu toate acestea, faptul că Drăgulin împlinește 31 de ani, îl face pe Bendeac să îi dea cu „un topor în cap”, pentru că el se apropie vertiginos de vârsta de 40 de ani.

„Pare că în această fotografie avem imaginea unui cuplu gay care tocmai si-a jurat credință într-o căsătorie oficiată în Sunburry (Australia). Dar nu. Însă rămân cu regretul că enunțul anterior este fals. Fiindcă, la cât de bine ne înțelegem, dragostea de piz..ă a amândurora este singurul lucru care ne-a împiedicat să devenim o familie. 😁

Revenind, @vlad.dragulin.official împlinește astăzi 31 de ani. Lucrul acesta mai degrabă mă determină să-i dau cu un topor în cap decât să-l felicit pentru că sunt plin de pismă și obidă. Ăsta de-abia a început a patra decadă a vieții pe când eu mă pregătesc s-o părăsesc și să văd cum arată 40. Vlad, îți mulțumesc pentru camaraderie, umanitate, bun-simț, profesionalism. Să dea pronia cerească să fim pe aceeași scenă cât mai multe decade. Te iubește fratele tău (mult) mai mare!

PS – Eu, la 38, tot mă țin mai bine ca tine.
PPS – Și f..t mai bine ca tine.
PPS – Eu acum realizez că tu, de fapt, ești o ruină, o căzătură.
PPPS – Mă rog… La mulți ani!
PPPPS – Mai voiam sa scriu ceva dar mă opresc aici.”, este mesajul lui Mihai Bendeac de pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Răspunsul lui Vlad Drăgulin: „Mihai, terminaaa…”

Răspunsul lui Vlad Drăgulin nu a întârziat să apară:

„Oh, Mihai…condeiul tau ma face sa roșesc…Mihai, terminaaa…”, a scris Vlad Drăgulin la postarea lui Mihai Bendeac.

De asemenea, pe contul personal de Instagram, Vlad Drăgulin le-a mulțumit tuturor pentru urările făcute de ziua lui.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări, pentru cuvintele frumoase, dar si pentru pozele cu voi dezbracate pe care mi le-ați trimis ieri….multumesc…cred.”, a scris Vlad Drăgulin.

Când a început prietenia dintre Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin

De-a lungul timpului, Vlad Drăgulin a demonstrat că este un actor excepțional. Colegul lui Mihai Bendeac din serialul de comedie ”Băieți de oraș” a reușit să imite perfect personaje precum Nicolae Guță sau Nelson Mondialu, însă rolul lui Malone, personaj ce parodiază cocalarii, este cireașa de pe tort. De atunci s-au pus bazele prieteniei dintre Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac.

Vlad Drăgulin este absolvent al Liceului de Artă „Margareta Sterian” din Buzău, fiind inclus, încă din timpul liceului, într-un proiect dedicat tinerilor actori, coordonat de regretatul Cătălin Naum. Apoi, Vlad a absolvit Facultatea de Teatru și Film (UNATC) și a fost luat de Mihai Bendeac în echipa de la „În puii mei”.

„Pentru mine, se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci și unu de ani abia împliniți; eram foarte crud. În mod clar, experiența aceasta mi-a modelat personalitatea artistică, dar și umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate și am învățat să fiu eficient în timpul scurt de repetiții pe care l-am avut la dispoziție”, a spus actorul Vlad Drăgulin.
Sursa: bzi.ro