joi, septembrie 19, 2024
AcasăSocialSancțiuni ordine publică, acordate de jandarmii ieșeni în perioada 23-25 octombrie

Sancțiuni ordine publică, acordate de jandarmii ieșeni în perioada 23-25 octombrie

Sancțiuni ordine publică, acordate de jandarmii ieșeni în perioada 23-25 octombrie

[ad_1]

La sfârșit de săptămână, 23-25 octombrie 2020, jandarmii ieșeni au continuat misiunile pentru asigurarea publice și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2, alături de celelalte structuri M.A.I. – Poliție și Poliție de Frontieră, sub coordonarea Instituției Prefectului.

Pe timpul activităților desfășurate în teren au fost aplicate un număr de 235 sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de 45.900 lei. Dintre acestea, un număr de 126 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară sau portului mijloacelor de protecție individuală.

Sâmbătă, 24 octombrie a.c. un bărbat fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, iar alte două persoane au fost sancționate contravențional cu 500 lei amendă, pentru că nu purtau masca în incinta unui magazin, aflat într-o stație de autobuz, din zona centrală a mun. Iași.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de autoprotecție sanitară.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments