duminică, mai 19, 2024
AcasăNationalLoteria Română a făcut publică identitatea câștigătoarei premiului de la tragerea Noroc

Loteria Română a făcut publică identitatea câștigătoarei premiului de la tragerea Noroc

[ad_1]

Loteria Română a făcut publică identitatea câștigătoarei premiului de la tragerea Noroc. Maria a câștigat 47.164,68 de lei.

La tragerile la sorți de duminică, o femeie din Tămănești, județul Neamț, numită Maria, a câștigat un premiu impresionant de 47.164,68 lei la loterie.

Loteria Română a făcut-o cunoscută în întreaga țară

Loteria Română a făcut-o cunoscută în întreaga țară, dezvăluind nu doar numele ei complet, ci și chipul său.

Deși mulți câștigători sunt reticenți în privința expunerii, Maria a avut curajul să accepte provocarea lansată de Loteria Română.

Astfel, nu numai că a fost de acord să-și dezvăluie identitatea, dar și-a pus și fotografia la vedere.

Pe data de 13 martie, postarea despre ea a devenit virală pe rețelele de socializare.

„Maria Corina Bogliș din Tămășeni, județul Neamț a câștigat 47.164,68 de lei la Noroc. Maria își amintește că în ziua când a plecat la agenție să joace, a decis să aleagă un bilet gata completat de pe panou, contrar obiceiului său de a juca.

A recurs la această schimbare fără să stea mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză, chiar ea a povestit”, a transmis Loteria Română despre câștigătoarea la loto.

Cu un bilet de doar câțiva lei, Maria a izbutit să pună mâna pe peste 47.000 de lei

Desigur, va fi nevoită să plătească taxe și impozite pentru acest câștig, dar totuși va rămâne cu o sumă semnificativă. Extrem de fericită că a câștigat la loto, ea a împărtășit cum a obținut premiul de la Noroc.

Povestea ei începe cu mult timp în urmă.

A încercat de nenumărate ori să își încerce norocul, alegând numere pe care le-a gândit ea însăși, până într-o zi când a hotărât să aleagă o serie deja stabilită. A fost schimbarea momentului care a și făcut-o să câștige!

„Am ales schimbarea! Nicio clipă gândindu-mă că ar putea să urmeze un câștig important. Cred că așa a fost să fie! Uneori merită câte o schimbare de joc, de strategie, deși eu sunt destul de consecventă și conservatoare în ceea ce fac”, a transmis Maria, prin Loteria Română.

Ironia este că puțini aleg să încerce norocul cu Noroc la Loto. Majoritatea optează pentru variantele standard, cum ar fi 6 din 49 sau 5 din 40, ignorând celelalte opțiuni oferite de Loteria Română, unde poate că ar avea șanse mai mari de câștig.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments