duminică, mai 19, 2024
AcasăCancanDoctorul promovat de Bianca Drăgușanu nu are drept de practică! Acesta ar...

Doctorul promovat de Bianca Drăgușanu nu are drept de practică! Acesta ar fi doar medic rezident

[ad_1]

Auday Al-Ahmad, doctorul tinerel promovat în ultima vreme de Bianca Drăgușanu, este doar rezident și nu are drept de practică. Totuși, se spune că între vedetă și medicul estetician nu ar fi fost doar o simplă relație profesională. Oricum, deocamdată se știe cu certitudine că Bianca Drăgușanu este imaginea clinicii lui Auday Al-Ahmad.

De medicul estetician Auday Al-Ahmad a auzit multă lume, mai ales de când acesta apare mereu la brațul Biancăi Drăgușanu. Ba chiar se vorbește despre o relație amoroasă între cei doi. Auday Al-Ahmad are o comunitate mare pe Instagram, unde postează des. Numai că, potrivit surselor Click!, puțini știu faptul că acesta este doar un medic rezident, deci fără drept de operații.

Doctorul promovat de Bianca Drăgușanu nu are drept de practică

Potrivit surselor Click!, medicul Auday Al-Ahmad nu ar avea voie, însă, să opereze pacienți, asta pentru că momentan are statutul de medic rezident. Și la o simplă căutare pe site-ul oficial al Registrului Medicilor din România, putem oberva că numele acestuia nu apare în sistem. O dovadă în acest sens apare în galeria foto.

Cu toate acestea, medicul postează des pe Instagram despre procedurile pe care le face. Totodată, frecvent este invitat în multe emisiuni medicale, pentru a discuta despre operațiile pe care le face. Toate acestea, deși este rezident și nu are drept de practică decât peste 3 ani. Ce-i drept, în prezent poate doar asista la diverse proceduri estetice.

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu doctorașul tinerel

Recent, se zvonea că Bianca Drăgușanu are o relație cu Auday Al-Ahmad, medicul estetician care i-a fost alături atunci când Gabi Bădălău ar fi ales să petreacă alături de Florin Salam în momentul în care iubita lui avea nevoie de el.

Presa scria că între vedetă și medicul estetician nu ar fi fost doar o simplă relație profesională. Se zvonea că Bianca Drăgușanu și Auday Al-Ahmad ar fi petrecut foarte mult timp împreună, iar apropiații lor spuneau că ar fi doar o chestiune de timp până vor forma un cuplu.

Bianca Drăgușanu este imaginea clinicii lui Auday Al-Ahmad

Vedeta a apărut alături de medic în diferite ipostaze, iar fanii au observat chimia dintre ei. Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru „Xtra Night Show”, emisiunea moderată de la Dan Capatos la Antena Stars, unde a mărturisit că Auday Al-Ahmad i-a fost alături în momentele în care Gabi Bădălău ar fi trebuit să fie lângă ea.

„O scurtă lămurire cu aspect la «îndrăgosteala» mea. Cu dr. Auday există doar o relație profesională, eu fiind imaginea clinicii”, a postat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Ba mai mult, a precizat că imaginile și ipostazele dese în care sunt văzuți împreună sunt fiindcă ea este imaginea clinicii medicului estetician.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments