duminică, mai 19, 2024
AcasăCancanCe spune Teo Trandafir despre căsătorie. Vedeta are două divorțuri la activ

Ce spune Teo Trandafir despre căsătorie. Vedeta are două divorțuri la activ

[ad_1]

Teo Trandafir a fost întrebată recent dacă mai crede în despre căsătorie, știut fiind că vedeta are două divorțuri la activ. Primul mariaj a fost în tinerețe, vedeta având atunci doar 22 de ani, și nu a durat prea mult. În ceea ce privește al doilea mariaj al lui Teo Trandafir, acesta a fost și mai scurt, și nu a ținut niciun an.

Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, este cunoscută pentru cariera sa impresionantă în televiziune, fiind gazda a numeroase emisiuni la diverse posturi TV. Însă puțină lume știe amănunte despre viața privată a acesteia. Astfel, vedeta a fost căsătorită de două ori și a vorbit recent despre cele două divorțuri prin care a trecut.

Ce spune Teo Trandafir despre căsătorie

Deși a trecut prin momente dificile în căsnicie, Teo Trandafir crede în continuare în puterea dragostei. Chiar dacă este o persoană în general discretă în ceea ce privește viața sa personală, de curând, și-a adunat curajul și a ales să vorbească despre impactul profund pe care cele două divorțuri din viața ei l-au avut asupra sa.

Aceste evenimente au fost cu adevărat grele și i-au cauzat multă suferință, însă din ele a învățat că în ceea ce privește viața amoroasă, „nu poți fi niciodată sigur de nimic”.

Din experiențele sale dureroase, Teo Trandafir a înțeles că este esențial să trăiască fiecare zi intens, să-și mențină independența și să fie empatică cu nevoile partenerului. Ea recunoaște că cele două mariaje eșuate i-au schimbat total percepția asupra unei eventuale căsnicii.

„Ce pot spun este că am învățat până la vârsta asta că nu poți fi niciodată sigur de nimic. Iau fiecare zi așa cum este, mă bucur de fiecare clipă. Mi se pare că este târziu pentru căsătorie. După o vârstă, îți păstrezi obiceiurile, micile tale plăceri; singurătățile tale, dar și ale partenerului trebuie respectate. Acum mai putem să ne plimbăm de mână pe sub salcâmi”, a declarat Teo Trandafir.

Povestea primei căsnicii

S-a măritat tânără, la vârsta de 22 de ani, în anul Revoluției. Vedeta și Alexandru Trandafir s-au îndrăgostit în 1986, în tren, și s-au căsătorit patru ani mai târziu. Deși dragostea lor a fost una fulgerătoare, pe stilul „văzut, plăcut, luat”, nu a durat foarte mult.

„Era foarte frumos. Avea loc, eu nu (n.r. – în tren). Când am coborât din tren, el avea în mână o cutie de magnetofon. Și mi-a scris numărul lui de telefon, i-am dat și eu numărul, mama s-a supărat. Era pe peron și n-a înțeles cum dau eu numărul de telefon unui băiat. Băiatul m-a sunat, am ieșit la un suc. Am devenit prieteni apropiați. Și am hotărât să ne căsătorim”, a povestit Teo Trandafir.

S-a recăsătorit în 2012

După primul său divorț, Teo Trandafir și-a încercat din nou norocul în căsnicie. A doua oară s-a căsătorit cu Iosef Constantin în 2012, dar din nefericire, căsnicia lor a fost de scurtă durată. În același an, cei doi au semnat actele de divorț.

„Ne-am vorbit prima dată pe Facebook în decembrie 2011. Amândoi avusesem o cumpănă în viaţă, Dumnezeu ne-a iubit şi a hotărât să trăim. Acest lucru comun ne-a unit gândurile şi sentimentele”, spunea în urmă cu ceva timp fostul soț al vedetei.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments