duminică, mai 19, 2024
AcasăNationalUn elev a fost prins cu un pistol cu gaz și nouă...

Un elev a fost prins cu un pistol cu gaz și nouă proiectile „tip bilă” ascuns între cărțile din bancă

[ad_1]

Un elev a fost prins cu un pistol cu gaz și nouă proiectile „tip bilă” ascuns între cărțile din bancă, la un control al Poliţiei într-o şcoală din Hunedoara.

Potrivit polițiștilor de ordine publică, adolescentul de 17 ani, elev la liceul din Lupeni, județul Hunedoara, a fost prins asupra sa cu un pistol cu gaz și 9 proiectile tip bilă, ascunse sub bancă. Confruntat, elevul a dat o explicație bizară.

„Ca urmare a unei razii în municipiul Lupeni, polițiștii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani care deținea în bancă, mascat sub cărți, un pistol cu gaz și 9 proiectile tip bilă.

Acesta a declarat că a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenționa ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreținere”, informează IPJ Hunedoara.

Pistolul a fost luat de polițiști și urmează a fi expertizat de către specialiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Hunedoara.

Elevul de 15 ani care a făcut scandal şi a agresat un cadru didactic într-o școală din Mureș a fost reţinut

Elevul de 15 ani din Târgu Mureş care a făcut scandal la şcoală, arătând gesturi obscene şi ulterior agresând un cadru didactic, a fost reţinut, transmite News.ro.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară şi în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 15 ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore”, a anunţat, luni seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea executării măsurii.

„Precizăm faptul că tânărul a fost testat cu privire la posibila prezenţă a substanţelor interzise, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, a transmis IPJ Mureş.

Un elev de clasa a VIII-a de la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş a făcut scandal în timpul unei ore ş

Un elev de clasa a VIII-a de la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş a făcut scandal în timpul unei ore şi a arătat gesturi obscene cadrului didactic. Poliţiştii au venit la şcoală şi l-au dus pe elev la sediu, unde l-au amendat cu 500 de lei. Când a revenit la unitatea de învăţământ, el a agresat un cadru didactic, pe care l-a lovit cu pumnii şi picioarele.

Poliţiştii au fost sesizaţi luni, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş are loc un scandal în timpul unei ore de curs de la clasa a VIII-a.

„Poliţiştii de ordine publică (proximitate), alături de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că un elev de 15 ani, din clasa a 8-a, s-a urcat în timpul orelor de curs pe un dulap şi a arătat gesturi obscene cadrului didactic. Tânărul a manifestat un comportament necooperant faţă de poliţişti, fiind imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, unde a fost invitată şi mama acestuia, pentru clarificarea stării de fapt şi lămurirea situaţiei”, au precizat poliţiştii.

Tânărul a fost amendat cu 500 de lei pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.

După câteva ore, poliţiştii au fost anunţaţi că elevul respectiv a făcut din nou scandal la şcoală.

„În jurul orei 12.35, poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii aceleiaşi unităţi de învăţământ cu privire la o faptă de agresiune. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că acelaşi tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare. Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor şi luări măsurilor legale care se impun”, au mai afirmat poliţiştii.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments