duminică, mai 19, 2024
AcasăCancanRadu Ștefan Bănică, vizitat de iubită de ziua lui. Ioana a venit...

Radu Ștefan Bănică, vizitat de iubită de ziua lui. Ioana a venit special de la Londra

[ad_1]

Radu Ștefan Bănică a fost vizitat de iubită de ziua lui, Ioana Văllimărescu venind special de la Londra pentru aceasta. Cei doi și-au făcut publică relația în urmă cu câteva luni, iar fanii au fost foarte încântați. Totodată, ziua lui Radu Ștefan Bănică a prilejuit și lansarea noului videoclip al tânărului artist, remake al piesei „Vagabondul”.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 22 de ani pe 7 februarie și a arătat de mult că nu mai este doar fiul lui Ștefan Bănică. Actor cu diplomă, solist, dar și un tânăr cu multe atuuri fizice, Rădu este pe val și în dragoste, și în carieră. Iar gestul iubitei sale, de ziua lui, este adorabil.

Aniversare cu lansare

De ziua lui, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr a avut parte și de o lansare specială. Tânărul artist a lansat videoclipul piesei „Vagabondul”, un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică. Videoclipul, regizat de Alexandru Nagy și produs de Niciozifarafilmare, spune povestea unui frizer ucenic, ce visează cu ochii deschiși la o carieră strălucită, dar și la iubire.

Cu semnătura lui Radu, această reinterpretare a piesei îndrăgite de generații întregi aduce un suflu nou și actual, capturând atenția publicului prin creativitate și emoția refrenului.

„În primul rând vreau să vă mulțumesc mult pentru toate urările primite pe YouTube, Instagram, TikTok, n-am primit niciodată atâtea urări”, spune Radu-Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică, vizitat de iubită de ziua lui

Pe lângă lansarea videoclipului „Vagabondul”, o altă surpriză, sosită din Londra, este Ioana Vălimăreanu, iubita lui Radu Ștefan Banică. Tânăra a publicat pe Instagram o poză tandră, în care în brațele iubitului ei, alături de urarea „La mulți ani” cu inimioară. Și Radu a distribuit imaginea pe contul de Instagram, sosirea iubitei fiind, se pare, cel mai frumos cadou primit de ziua lui de naștere. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună de Sărbători.

La nici 23 de ani, Ioana Văllimărescu este un ilustrator talentat și a lucrat pentru Editura Arthur, una dintre cele mai importante edituri de la noi din țară. Pe site-ul editurii apare și un scurt CV, în care se menționează studiile și anul nașterii Ioanei. Așa aflăm că, la nici 23 de ani, tânăra are în portofoliu o mulțime de lucrări importante, care se pot urmări și pe pagina ei de artist.

„Ioana Văllimărescu (născută în 2001, în București) este studentă la University of the Arts London, secția Ilustrație și design multimedia. A participat la taberele de creație Locuiește în poveste, organizate de Editura Arthur, și a ilustrat povești în volumele Uite cine vorbește (juniorii), Cel mai mult și mai mult (juniorii) și Selfie (juniorii), apărute în colecția Cărțile mele.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments