duminică, mai 19, 2024
AcasăCancanViviana Sposub, criticată dur după ultima postare cu iubitul ei. Bruneta și...

Viviana Sposub, criticată dur după ultima postare cu iubitul ei. Bruneta și George Burcea tocmai s-au întors din America

[ad_1]

Viviana Sposub a fost criticată dur de fani după ultima postare cu iubitul ei, George Burcea, la revenirea în țară din America. Cei doi au o relație destul de tumultuoasă, iar pentru o perioadă chiar au fost despărțiți. Și totuși, spre sfârșitul anului trecut, Viviana Sposub și George Burcea și-au mai dat o șansă.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat după luni întregi în care au stat departe unul de celălalt, astfel că acum se bucură, din nou, de momentele petrecute împreună. Ultimele lor încercări de a-și arăta iubirea pe internet nu i-au ferit de criticile dure ale fanilor, dar și de comentariile legate de viitorul lor împreună.

Viviana Sposub, criticată dur după ultima postare cu iubitul ei

Viviana Sposub și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat acum câteva luni, după trei ani petrecuți unul alături de celălalt. Spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să își mai dea o șansă, iar bruneta a plecat în America, acolo unde se afla actorul la momentul respectiv.

Actorul și fosta prezentatoare TV s-au întors acum în țară și se bucură de momentele petrecute împreună, dar și de cei dragi, cărora le-au dus dorul. Viviana Sposub a făcut public un videoclip în mediul online, în care apărea alături de iubitul ei, iar fanii au reacționat imediat.

Chiar dacă mulți s-au bucurat că îi văd din nou împreună au existat și persoane care i-au criticat și au dezvăluit că nu le dau nicio șansă în viitor. Unii dintre fani au criticat dur ultima apariție a Vivianei Sposub alături de iubitul ei.

„Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, așa și cu relația”, a fost mesajul pe care una dintre urmăritoarele celor doi l-a făcut public.

Ce spune Carmen Harra despre relația celor doi

La începutul acestui an, Carmen Harra a făcut dezvăluiri neașteptate despre cuplul format din Viviana Sposub și George Burcea, despre care a spus că vor ajunge, din nou, în punctul despărțirii. Cea mai afectată de acest lucru va fi bruneta, în timp ce pentru actor separarea va veni ca ceva normal.

„Vorbim de o relație karmică, doar că el este un însingurat și un neînțeles, este foarte introvertit, are o căldură extraordinară, dar este interiorizat și îi va fi foarte greu să aibă o relație care să meargă. Aș putea să cred că la un moment dat rămâne singur, pe parcursul vieții. Circumstanțele par să nu-l favorizeze, dar nu ăsta e adevărul. Ea este cu totul altfel, e și pragmatică, și realistă. Ruptura a fost dureroasă, pentru că se conectau karmic.

Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva, el este fericit și singur, cu copii, realizările lui, cu cariera și nu-l văd intrând în nimic serios. La ea, trebuie să soluționeze ce a creat el, pentru a merge mai departe. Doar dacă ea vrea să reia, atunci se poate, dacă ea este cea care se întoarce către el, ea se rupe mai greu din relația asta. Undeva mă îndoiesc, pentru că ea vrea pe cineva mai tânăr, apropiat vârstei ei, care e tot din domeniul artei”, a declarat Carmen Harra.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments