vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCancanAnca Serea și Adi Sînă au acumulat datorii și vor fi executați...

Anca Serea și Adi Sînă au acumulat datorii și vor fi executați silit

Anca Serea și Adi Sînă au acumulat datorii și vor fi executați silit

[ad_1]

Probleme pentru Anca Serea și Adi Sînă care au acumulat datorii de mii de euro la școlile private ale copiilor dar și un credit neplătit. În curând aceștia ar putea fi executați silit pentru recuperarea banilor. Așadar, criza economică pare să-i fi afectat din plin pe cei doi, dincolo de problemele de sănătatea ale Ancăi Serea.

Problemele financiare provocate de pandemie nu par să ocolească pe nimeni. Anca Serea, mamă a 6 copii, a primit o lovitură dublă în ultima lună. Anca Serea și Adi Sînă sunt buni de plată după ce au pierdut două procese în decurs de doar câteva zile. Cei doi par să resimtă din plin criza financiară și economică provocată de pandemia de coronavirus. În această perioadă artiștii par cei mai expuși, ei depinzând practic de spectacole și evenimente publice.

Anca Serea și Adi Sînă au datorii

Prima veste proastă a venit de la școala privată unde învață trei din cei 6 copii ai Ancăi Serea. Insituția a anunțat-o pe vedetă că a rămas restantă cu taxa de școlarizare și că acum are de plătit și o dobândă, conform contractului. Procesul s-a desfășurat pe repede-înainte, iar Anca Serea, titularul contractului de școlarizare, a aflat că datoria de 2.136 euro a crescut la 3.642 euro. Sentința este una executorie iar vedeta a avut timp 10 zile să atace hotărârea, în caz contrar putând fi declanșată procedura de executare silită (în cazul neplății datoriei).

La câteva zile distanță, o altă veste proastă. O bancă din România a obținut acordul judecătorilor să treacă la executarea silit împotriva Ancăi Serea și a unei societăți administrate de Adi Sînă, care se ocupă cu producția audio-video. Banca încearcă astfel să recupereze suma restantă de la un credit făcut în anul 2016, din care mai este de plătit 16.776 lei (aproximativ 3.400 euro).

Anul trecut s-au mutat într-o vilă mai mare

Deși locuiau într-o casă destul de spațioasă, Anca Serea și Adi Sână au decis, după ce familia li s-a mărit, că este timp să schimbe adresa. Aceștia aveau nevoie de și mai mult spațiul, astfel încât toți cei șase copii să aibă propriile camere și tot confortul. La sfârșitul anului trecut, Sînă, Serea și cei 6 copii au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 euro în localitatea ilfoveană Cernica.

De asemenea, în această vară, cei doi s-au mutat împreună cu toată familia, la mare, pentru o lună întreagă. Adi Sînă este fost membru al trupei Akcent, este cântăreț și producător muzical, în timp ce Anca Serea este vedetă TV, model și este o favorită a companiilor pentru spoturi publicitare.

Acum, după ce Anca Serea și Adi Sînă au acumulat datorii, rămâne de văzut cum vor scăpa de aceste probleme.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments