vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCancanPreviziunile sumbre ale clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021!

Previziunile sumbre ale clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021!

Previziunile sumbre ale clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021!

[ad_1]

Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021 sunt de-a dreptul înfricoșătoare.

Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021. Baba Vanga pe numele său real Vangelia Gushterova a făcut premoniții până în anul 5079. Anul care se încheie nu a fost de bun augur, așa că toată lumea speră ca anul ce va veni să fie exact opusul lui 2020.

Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021

Baba Vanga, supranumită și ”Nostradamus de Balcani” a rămas oarbă la vârsta de 12 ani, iar de atunci a primit darul de a face previziuni. Femeia a prezis că lumea se va sfârși în anul 5079.

Înainte să moară, Baba Vanga a prezis că în 2021 se va descoperi un tratament periculos pentru cancer.

”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Totodată, bătrâna a spus că Donald Trump va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”, arată The Mirror.

Baba Vanga a prezis că Europa va avea probleme economice

Bătrâna oarbă a mai spus că economia Europei va fi afectată și că se va încerca asasinarea președintelui rus, Vladimir Putin, de către cineva din propria țară, iar extremiștii islamici vor organiza un atac în Europa.

”Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea clarvăzătoarea.

Cea mai ciudată predicție a Babei Vanga este cea în care a spus că în 2021, un balaur / dragon va prelua planeta.

„Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”.
Este posibil ca prezicătoarea să se refere la China, iar cei ”trei uriași” ar putea fi Rusia, China și India. Femeia a fost convinsă că în următorii 200 de ani ne vor contacta extratereștrii.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments