vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCancanCine este iubita lui Dan Bittman. Artistul s-a despărțit de Monica Odagiu

Cine este iubita lui Dan Bittman. Artistul s-a despărțit de Monica Odagiu

Cine este iubita lui Dan Bittman. Artistul s-a despărțit de Monica Odagiu

[ad_1]

În ultima vreme s-au făcut tot felul de speculații cu privire la cine este iubita lui Dan Bittman, după ce s-a despărțit de Monica Odagiu. De-a lungul vremii, artistul a avut mai multe escapade amoroase, însă acum a revenit la… mama copiilor săi.

Solistul cunoscutei trupe Holograf, Dan Bittman, se bucură de o istorie bogată în materie de muzică. Cu toate acestea, nici la capitolul femei nu se poate plânge. În ceea ce priveşte tinereţea lui, Bittman îşi va aduce aminte cu plăcere de cozile de femei la autografe. Acum, vin fetele tinere şi cer autografe pentru mamele lor. Nu este un lucru de care să nu fie mândru, ştie că trecutul său este unul frumos şi nu regretă nimic. Cu toate acestea, frumosul crai a avut parte de eşecuri şi drame în ceea ce priveşte viaţa amoroasă.

Dan Bittman – craiul

Dan Bittman, în vârstă de 58 de ani, a avut numeroase escapade amoroase la viața lui. Deşi a avut parte de unele dintre cele mai frumoase şi apreciate femei din România, Dan Bittman s-a oprit la o singură femeie, care a ştiut ce trebuie să facă să-l ţină aproape de ea.

Însă printre iubitele tinereţii lui sunt şi Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu sau Tania Budi. Asta fără să mai punem la socoteală multe alte cântăreţe, actriţe și dansatoare.

La toate aceste escapade, partenera sa de viață și mama copiilor săi a închis ochii în aproape trei decenii de relație. Acum, însă, solistul de la Holograf s-ar fi despărțit și de ultima sa cucerire, actrița Monica Odagiu.

Cine este iubita lui Dan Bittman

În ultimii ani, s-a speculat în presă că solistul de la Holograf ar fi avut o relație cu prea frumoasa actriță Monica Odagiu. Aceasta avea doar 20 de ani când a scos o piesă în duet cu Dan Bittman, iar de atunci au tot existat speculații despre o relație de iubire între ei. La începutul anului, presa a scris că cei doi s-au mutat împreună, după ce solistul trupei Holograf ar fi fost decis chiar și să oficializeze relația în fața ofițerului stării civile.

Doar că visul frumos s-a încheia destul de rapid, iar Monica Odagiu, care are acum 24 de ani s-a mutat cu sora sa, Ana. Cele două sunt foarte populare pe rețelele de socializare, unde postează clipuri pamflet cu ele. Arată foarte bine amândouă și se bucură de mare succes în online. Într-unul din filmulețele expuse au declarat și că sunt singure, ceea ce înseamnă că Monica nu mai era într-o relație cu Dan Bittman.

Dan Bittman s-a întors acasă

Recent, Dan Bittman a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care a arătat că s-a întors la copii și la partenera sa de viață. Noua iubită a lui Dan Bittman este nimeni alta decât vechea iubită, Liliana Ștefan, care de-a lungul timpului i-a iertat toate escapadele amoroase.

Liliana Ștefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Artistul și iubita sa au împreună trei copii. Liliana este creatoarea proiectului dedicat copiilor „Cutiuța muzicală”. De altfel, Liliana își dedică timpul acestor gen de proiecte.

Pe lângă amprenta pe care și-a pus-o în cei 10 ani de existență a „Cutiuței muzicale”, partenera lui Bittman a colaborat cu multe vedete de pe scenele muzicale românești, cum ar fi Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, Proconsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto.

Așadar, nu mai este niciun secret cine este iubita lui Dan Bittman, după ce artistul a revenit la mama copiilor săi.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments