vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCancanCristian Boca, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la Cuțite: ”Daca...

Cristian Boca, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la Cuțite: ”Daca aș spune că nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciuna”

Cristian Boca, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la Cuțite: ”Daca aș spune că nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciuna”

[ad_1]

După ce a fost eliminat chiar înainte de marea finală, mai exact în semifinalele Chefi la Cuțite, Cristian Boca a postat un mesaj emoționant pe Instagram. Tânărul bucătar era mai mult decât sigur că va câștiga marele premiu, nu doar că va ajunge în finală. Cristian Boca a recunoscut că eliminarea din concurs l-a afectat foarte mult.

Cristian Boca are 25 de ani, este de meserie bucătar și i-a impresionat pe jurați cu un preparat spectaculos în preselecțiile Chefi la Cuțițe 2020. Ba mai mult, tânărul a obținut și cuțitul de aur din partea lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Cristian Boca, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la Cuțite

De-a lungul etapelor, Cristian a demonstrat că este un tânăr ambițios și talentat. Chefii și colegii săi au apreciat implicarea lui Boca, iar dăruirea pe care a arătat-o în bucătărie i-a adus și o amuletă.

Băiatul avea așteptări mari de la competiția culinară. La testimoniale, concurentul care a lucrat în restaurantul lui Jamie Oliver a mărturisit că se vede în finala „Chefi la cuțițe”, însă, spre dezamăgirea lui, acest lucru nu s-a întâmplat.

Cristian Boca era mai mult decât sigur că va câștiga marele premiu, nu doar că va ajunge în finală. Norocul, însă nu a fost de partea lui. Tânărul din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost eliminat în semifinală, iar faptul că nu s-a numărat printre cei trei semifinalișți la doborât, la propriu. În momentul în care nu și-a auzit numele, Cristian Boca s-a abținut să nu plângă, dar nu s-a mai putut ține pe picioare. S-a așezat în fund, în mijlocul platoului, printre ceilalți concurenți și nu-i venea să creadă ceea ce tocmai se întâmplase.

După ce a fost difuzat episodul cu eliminarea lui, Cristian Boca a postat un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, în care a povestit ce a însemnat această experiență.

”Dacă aș̦ spune că nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciună. Am crezut în finală până în ultima clipă. Din momentul în care am intrat în platoul Chefi la cuțițe mi-am promis că voi da tot ce am mai bun din mine și aș̦a am și făcut. Fiecare farfurie a fost preparată cu pasiune și multă dedicație. Am crezut întotdeauna că̆ dacă îți doreșți ceva foarte mult, poți obține acel ceva cu multă muncă și pasiune.”, a scris Cristian Boca în mesajul postat pe Instagram.

Cristian Boca: „Cred că a ales Cel de Sus pentru mine”

Chiar daca eliminarea din concurs nu a fost un moment prea fericit din viața lui, tânărul bucătar este bucuros că a avut parte de o experiență de neuitat. De asemenea eliminarea din show nu o consideră pur întâmplătoare, Cristian Boca fiind ferm convins că a fost voia lui Dumnezeu. Și, cu siguranță, vă avea pe alte planuri și mai mult de câștigat.

”De data asta cred că a ales Cel de sus pentru mine dintr-un motiv anume pe care probabil îl voi afla pe viitor.

Poate nu am câștigat titlul, dar am câștigat mult mai mult de atât și vreau să vă mulțumesc pentru asta. Am fost înconjurat de către oameni minunați încă de la bun început! Atâtea mesaje de încurajare nu am primit niciodată și probabil nici nu voi mai primi.

Am intrat în acest concurs cu intenția de a rămâne fidel felului meu de a fi, și de a nu părea nici mai mult nici mai puțin decât cine sunt eu cu adevărat. Am câștigat inimile voastre și pentru mine nu există un câștig mai mare!

Vă mulțumesc din tot sufletul pentru absolut tot! Sunt foarte recunoscător! Vă iubesc!”, a scris el pe contul personal de Instagram.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments