[ad_1]
Pentru cafeaua de la micul dejun îţi recomand o reţetă de biscuiţi de casă. Se prepară extrem de uşor, din numai 3 ingrediente. Pe absolut toate le ai deja în casă. În plus, dacă vrei, în compoziţie poţi să pui şi câteva stafide aurii sau brune.
Reţetă de biscuiţi de casă este ideală şi pentru serviciu sau şcoală. Câţiva biscuiţi sunt numai buni drept gustare într-o pauză sau chiar şi la drum lung, când pleci în călătorie.
Ingrediente:
- 125g unt
- 180g faina
- 55g zahăr tos
Mod de preparare:
Reţeta este dintr-un restaurant de lux din Scoţia. Mai exact din Cameron House. Mai întâi încingi cuptorul la 190 de grade Celsius. Apoi amesteci untul cu zahărul până obţii o cremă albă şi pufoasă. În momentul în care e gata, se adauga faina şi se omogenizează.
Întinde pe masa de lucru o foaie de 0,5 cm grosime cu ajutorul unui sucitor. Decupează biscuiţii cu forma preferată. Tapetează o tavă de copt cu hârtie pergament şi pune biscuiţii în ea. Baga tava în frigider pentru circa 20 de minute, apoi bag-o în cuptor. Biscuiţii sunt gata în momentul în care au prins o culoare rumenă, cam în 15-20 de minute.
Înainte de servire se presara zahăr.
[ad_2]