sâmbătă, septembrie 21, 2024
AcasăActualitateEmil Boc îl vrea pe Florin Cîțu șeful PNL: „E omul care...

Emil Boc îl vrea pe Florin Cîțu șeful PNL: „E omul care poate duce partidul la nivelul următor“

Emil Boc îl vrea pe Florin Cîțu șeful PNL: „E omul care poate duce partidul la nivelul următor“

[ad_1]

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat duminică, 30 mai, că, în opinia sa, Florin Cîţu este omul care poate duce partidul la nivelul următor, argumentând că acesta inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat”, a declarat Emil Boc.

Edilul a precizat că a discutat cu Florin Cîţu despre proiectele pe care le are în vedere legate de partid.

Boc a subliniat, totodată, că lupta internă din partid va fi câştigată de PNL, întrebat dacă va câştiga Cîţu competiţia la şefia formaţiunii.

„Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal, cu Florin Cîţu preşedinte”, a completat liderul PNL, care a adăugat că mi va candida pentru nicio fucție în partid.

Florin Cîțu: „Este nevoie de alt tip de politician!”

Premierul Florin Cîțu a declarat duminică, 30 mai, la Consiliul Național al PNL, că este nevoie de alt tip de politicna, care să vorbească mai puțin și să facă mai mult, așa cum procedează el.

„Este cea mai frumoasă priveliște când te uiți la familia liberală. Este o onoare să fiu astăzi aici să împărtășesc această decizie. Astăzi simt că e datoria mea să vă spun de ce am luat această decizie: pur și simplu, cred că este momentul. Am arătat că doar măsurile liberale reprezintă soluția. Au scos România din criză cu fruntea sus. Cea mai mare creștere din UE iar estimările arată pozitiv. Am aplicat principii și valori liberale.

Nu am crescut taxe. Am schimbat filozofia: am pus mai multe resurse la investiții. Am investit sume record de la buget și s-a văzut. Economia se bazează pe investiții. Investițiile sunt motorul unei guvernări liberale. Această guvernare liberală are misiunea de a asigura 8 ani de guvernare. Este nevoie de alt tip de politician! Vorbesc mai puțin și fac mai mult. Ce fac, fac bine. Împreună facem România liberală.

Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL

Premierul Florin Câțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL.

„Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc celor care au crezut în mine. În octombrie 2016, am decis să intru în politică. Sunt un liberal convins. O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. PNL are nevoie de un suflu nou și să ducă mai departe tradițiile și principiile liberale.

Bilanțul mandatului de ministru și cel de premier vorbesc despre mine. Mesajul meu pentru liberali este că mă voi asigura că PNL va sta 8 ani la guvernare. În scurt timp vă voi prezenta și moțiunea și echipa mea. Împreună vom câștiga alegerile din 2024! Împreună vom face România liberală! Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă. V-am obișnuit cu mai puține vorbe și mai multe fapte. Vă invit alături de mine!“, a spus Florin Cîțu.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments