[ad_1]
Gustoasa pizza de post la tigaie este ușor de pregătit și pe placul multora dintre noi. Acest deliciu este ideal în zilele cu restricții alimentare alături de alte bucate de post inedite. Când vine vorba de pizza făcută acasă, gospodinele se întrec în tot felul de rețete. Pizza la tigaie este savuroasă, pufoasă și perfectă în zilele de post. Iată cum să pregătești rapid o mâncare de post delicioasă.
Pizza de post la tigaie
Dacă vrem să ne încântăm papilele gustative cu o mâncare de post gustoasă și rapidă în zilele cu restricții alimentare, putem pregăti o pizza de post la tigaie. Pentru acest deliciu avem nevoie de câteva ingrediente și de un plus de imaginație, iar succesul culinar va fi garantat. Pizza de post poate fi făcută cu ciuperci, măsline, ardei, gogoșari și boabe de porumb, iar dacă ținem cont de câteva trucuri simple, la final vom obține o mâncare de post gustoasă și pe placul tuturor celor de la masă.
Pentru a pregăti o pizza la tigaie, trebuie să facem mai întâi un aluat fraged cu ulei. Pe lista deliciilor de post se află și ciupercile umplute la cuptor. Acestea sunt ușor de făcut și ideale în zilele cu restricții alimentare, dar și atunci când suntem la dietă. Pe placul multora dintee noi este și rețeta de dovlecel scăzut cu mărar, un preparat gustos și sănătos.
Pizza de post la tigaie este savuroasă, aromată și ușor de făcut. Dacă ținem cont de câteva trucuri simple, vom obține la final un adevărat deliciu de post.
Rețeta cu care vei pregăti o mâncare de post savuroasă
Pentru delicioasa pizza de post vom avea nevoie de 450 g de făină, 250 ml de apă, 10 g de drojdie, sare, o ceapă, 5 ciuperci, 20 de măsline verzi umplute cu ardei, 1 gogoșar, 1 lingură de porumb dulce, piper, oregano și 4 linguri de sos de roșii cu ardei.
Se amestecă într-un vas drojdia împreună cu zahărul și sarea. Se adaugă după aceea făina și 50 ml de apă fierbinte și se amestecă până când obținem o maia. Aceasta se lasă la crescut timp de 10 minute. Într-un alt vas se pune făina și se face o gaură în mijloc în care vom pune maiaua. Se amestecă ușor făina cu maiaua, apoi se toarnă apa, sarea și un pic de ulei și se amestecă foarte bine până când obținem un aluat elastic și care nu se mai lipește de mâini.
Când aluatul este gata, se întinde bine și se pune într-o tavă. Aluatul se lasă la crescut timp de o oră în cuptorul preîncălzit. După ce aluatul a crescut suficient, se pune blatul de pizza în tigaie până se rumenește ușor pe fiecare parte. După aceea se adaugă restul de ingrediente, iar la final sosul și se pune capacul pe tigaie. Se lasă pizza la foc mediu timp de 5 minute. Cu siguranță vom obține o pizza gustoasă și crocantă.
Pizza de post la tigaie este gustoasă, pufoasă și ușor de făcut. Pentru acest deliciu de post avem nevoie de câteva ingrediente și de un plus de imaginație, iar succesul culinar va fi garantat.
[ad_2]