[ad_1]
La ceas aniversar putem pregăti pentru cei dragi o delicioasă ruladă de pui la cuptor. Acest preparat este aromat, gustos și are un aspect deosebit. Pentru a obține la final o ruladă savuroasă, trebuie să ținem cont de câteva trucuri simple, iar succesul culinar va fi garantat. Iată cum să pregătești rapid un deliciu pe placul celor de la masă.
Ruladă de pui la cuptor
La mesele festive putem pregăti o delicioasă ruladă de pui la cuptor. Acest preparat este gustos și pe placul multora dintre noi, iar dacă adăugăm câteva arome inedite, la final ne vom încânta papilele gustative cu o mâncare savuroasă și rafinată. Preparatele de pui sunt ușor de făcut și ideale la ceas de sărbătoare alături de alte bucate alese.
Pe lângă acest preparat savuros, putem să facem și un piept de pui la cuptor cu smântână, un adevărat deliciu. Dacă ținem cont de câteva trucuri simple, succesul culinar va fi garantat. Mâncărurile cu pui și smântână au o savoare aparte și sunt apreciate de mulți dintre noi.
Un preparat inedit este plăcinta cu carne de pui. Aceasta necesită mai mult timp de pregătire, însă la final ne vom bucura de gustul unei plăcinte gustoase, pufoase și aromate. Pentru iubitorii de deserturi tradiționale, putem face și o plăcintă cu brânză delicioasă folosind rețeta de odinioară a bunicii. Rulada de pui la cuptor este perfectă la mesele festive alături de alte bucate inedite.
Rețeta cu care vei obține un preparat delicios
Pentru a pregăti acasă o ruladă de pui la cuptor vom avea nevoie de 600 g de piept de pui, 250 g de pulpe de pui dezosate, 1 lingură de boia dulce de ardei, 2 lingurițe de cimbru uscat, 1 linguriță de pudră de usturoi, sare și piper după gust.
Mai întâi se pregătește carnea pentru ruladă. Pieptul de pui se taie în jumătate apoi în fâșii potrivite. Se presează fiecare felie de carne cu ajutorul unui sucitor pentru aluat. Se condimentează bucățile de carne cu sare, piper, pudră de usturoi, boia și cimbru.
Pulpele de pui dezosate se taie în jumătate. Fiecare fâșie de piept de pui se umple cu bucăți de pulpă de pui apoi se rulează ușor. La fel procedăm și cu celelalte fâșii de carne până când obținem niște mini rulade delicioase. Se pune rulada de pui bine condimentată într-o pungă de copt și se dă la cuptor timp de 45 de minute.
După 15 minute se scoate punga cu ruladă și se întoarce pe partea cealaltă pentru ca delicioasa ruladă să se frăgezească pe ambele părți. Când este gata, se scoate rulada din cuptor, se lasă la răcit apoi se taie felii pentru a fi servită. Cu siguranță acest deliciu va fi apreciat de toți cei de la masă.
Rulada de pui la cuptor este gustoasă, aromată și are un aspect deosebit. Acest preparat este nelipsit la mesele festive alături de alte bucate alese. Pentru a obține la final o ruladă savuroasă, trebuie să ținem cont de câteva trucuri simple și să folosim câteva arome inedite. Astfel, îi vom încânta pe cei de la masă cu un preparat irezistibil.
[ad_2]