[ad_1]
Când vine vorba de un mic dejun copios putem pregăti o delicioasă omletă cu spanac. Omleta făcută cu spanac și mozarella are o savoare aparte, este sățioasă și cu siguranță va fi și pe placul celor pretențioși. Prima masă a zilei este foarte importantă, iar dacă ținem cont de câteva secrete culinare ale marilor bucătari, ne vom încânta papilele gustative cu o mâncare irezistibilă. Iată o rețetă rapidă pentru un mic dejun sănătos și gustos.
Omletă cu spanac
Gustoasa omletă este ideală la micul dejun, fiind pe placul multora dintre noi. Acest preparat culinar se face rapid, cu câteva ingrediente, însă cu un plus de imaginație și câteva condimente inedite vom obține un adevărat deliciu. Prima masă a zilei trebuie să fie consistentă, sănătoasă și bogată în substanțe nutritive.
Omleta făcută cu spanac și mozzarella este alegerea perfectă la micul dejun alături de câteva felii de pâine de casă și o salată ușoară sau un iaurt fin și cremos. Tot la micul dejun este nelipsită cafeaua, o sursă importantă de energie. Dacă vrem să pregătim o cafea rafinată și aromată, putem pune un pic de ulei de cocos și scorțișoară pentru un plus de savoare.
De asemenea, putem pregăti la micul dejun și un desert. Ideală este o plăcintă cu mere fină, pufoasă și gustoasă. Aceasta se face cu un aluat fraged și aerat. Omleta cu spanac este ușoară, sățioasă și gustoasă, iar dacă adăugăm câteva condimente inedite, succesul culinar va fi garantat.
Rețeta cu care vei pregăti un mic dejun delicios
Pentru savuroasa omletă cu spanac și mozzarella vom avea nevoie de 4 ouă, 100 g de spanac, 3 linguri de ulei de măsline, 50 g de unt, sare, piper, 50 g de mozzarella răzuită și roșii cherry.
Mai întâi se spală spanacul foarte bine și se lasă la scurs. Într-o tigaie se pune uleiul împreună cu untul și se lasă la topit apoi se adaugă spanacul. Acesta se va înmuia în tigaia cu ulei încins, la foc mic, apoi se pune și un pic de sare. Într-un bol se mixează ouăle cu un praf de sare și puțin piper.
Într-o altă tigaie cu ulei încins se pun ouăle mixate apoi se adaugă și spanacul călit anterior. Deasupra se presară mozzarella răzuită și se acoperă tigaia cu un capac. Se face omleta la foc mic până când mozzarella începe să se topească. Când omleta s-a rumenit pe o parte, se întoarce cu paleta pe cealaltă parte. La final se răstoarnă deliciosul preparat pe un platou. Se mai pune deasupra un pic de mozzarella răzuită peste omleta fierbinte și se ornează cu roșii cherry. Cu siguranță vom obține un mic dejun gustos, aromat și sănătos.
Omleta cu spanac și mozzarella este delicioasă, sățioasă și ușor de pregătit. Dacă ținem cont de câteva trucuri, la final vom obține un mic dejun savuros și pe placul tuturor celor de la masă. Omleta cu spanac poate fi servită împreună cu câteva felii de pâine de casă pufoasă și gustoasă, dar și cu câteva ciuperci umplute cu bacon și legume. Toate aceste delicii vor oferi organismului un plus de energie pe tot parcursul zilei.
[ad_2]