miercuri, noiembrie 20, 2024
AcasăCulinarFoi cu bulion. O prăjitură rapidă cu cremă de griș

Foi cu bulion. O prăjitură rapidă cu cremă de griș

[ad_1]

O prăjitură rapidă de ciocolată din foi cu bulion și cu o cremă interesantă poate pregăti chiar și o gospodină începătoare. Biscuitul acestui tort este cel mai ușor de pregătit, fiind nevoie doar de ouă, zahăr, făină și cacao. Dar crema este destul de neobișnuită. Crema constă din griș, banane și unt. Acest tort chiar merită încercat.

Acest tort te va cuceri și prin faptul că acasă ai cu siguranță toate produsele necesare. Pentru foile pentru prăjitură vei avea nevoie de 4 ouă, o cană de făină, puțin mai mult de o lingură de zahăr și 4 linguri mici de cacao. Pentru cremă vei avea nevoie de 1/2 dintr-o cană de zahăr, 2 banane coapte, o cutie de unt de 180-200 gr, 2 linguri de griş și un pahar de lapte.

un tort din foi cu bulion pe o farfurie
Tăiați blaturile gata făcute în jumătate

Foi cu bulion. Modul în care să pregătești cea mai aromată prăjitură

Cel mai bine este să pui la copt foile pentru prăjitură în două loturi. Adică mai întâi luăm jumătate din produse și facem un biscuit, apoi al doilea și pregătim următorul blat pentru tort. Când avem 2 blaturi pentru un desert și nu unul mare, acesta va fi mai ușor de decorat.

Untul este bine să-l scoatem în avans ca sa aibă timp să devină moale. Luați 2 ouă și bateți-le cu un praf de sare. Amestecul se bate bine, se adaugă zahăr în porții menționate anterior. Bateți masa astfel încât zahărul să se dizolve, iar amestecul de ouă în sine să nu fie foarte lichid.

o felie de tort cu foi cu bulion pe o farfurie
Cel mai bine este să pui la copt foile pentru prăjitură în două loturi

Se amestecă făina și cacao și se adaugă la consistența pregătită din ouă. Se amestecă ușor cu o lingură. Principalul lucru este să nu folosești în acest moment un mixer, altfel toate bulele de aer vor dispărea și biscuitul nu se va ridica, va fi foarte dens și subțire.

Secretele pentru o cremă groasă și suficient de dulce. Cum să gătești grișul pentru aceasta

Ulterior, cât se coace biscuitul, este bine să te ocupi de crema pentru desert. Întâi de toate este bine să te apuci de gătit grișul. Crema de griș are o textură delicată și după întărire își păstrează perfect forma, ceea ce este important atunci când decorați prăjiturile. Aceasta este foarte populară nu numai printre bucătarii profesioniști, ci și printre gospodine. Astfel, pentru a pregăti deliciul aducem laptele la fiert, adăugăm câteva linguri de zahăr și apoi turnăm grișul într-un jet subțire.

Se bate untul moale cu zahărul. Adăugând zahărul treptat. Apoi adăugați bananele. Bate din nou toată consistența obținută. Acum adăugați terciul răcit în porții și bateți din nou amestecul.

tort taiat cu foi in bulion pe o masa
Acest tort te va cuceri și prin faptul că acasă ai cu siguranță toate produsele necesare

Tăiați blaturile gata făcute în jumătate. Înmuiați puțin prăjiturile cu sirop de zahăr sau pur și simplu amestecați apă fiartă cu zahăr pentru a obține un bulion dulce pentru a înmuia blaturile pentru tort. Dacă nu este înmuiat blatul, prăjitura va fi uscată.

Din moment ce ai respectat și acest pas în pregătirea prăjiturii cu foi cu bulion poți trece la decorarea acesteia. Astfel, acum îmbrăcăm prăjiturile cu cremă și le trimitem la frigider la macerat. Puteți decora tortul după bunul plac, de exemplu, puteți presăra cacao deasupra sau fulgi de cocos. Unele gospodine decorează deserturile folosind fructe de pădure proaspete.

un tort pe o masa din foi cu bulion
Untul este bine să-l scoatem în avans ca sa aibă timp să devină moale

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments