duminică, noiembrie 24, 2024
AcasăCulinarPrăjituri simple pentru începători fără coacere. Cele mai gustoase rețete de casă

Prăjituri simple pentru începători fără coacere. Cele mai gustoase rețete de casă

[ad_1]

Delicioasele prăjituri simple pentru începători fără coacere sunt ideale de făcut la mesele festive. Acestea se pregătesc ușor și sunt perfecte pentru doamnele care nu au prea multă experiență în bucătărie. Prăjiturile simple fără coacere sunt delicioase, au o savoare aparte și cu siguranță îi vor cuceri pe cei dragi. Iată cele mai gustoase rețete de casă.

Prăjituri simple pentru începători fără coacere

Dacă vrem să îi surprindem pe cei dragi cu un desert spectaculos și gustos, putem pregăti niște prăjituri simple pentru începători fără coacere. Acestea sunt ideale la mesele festive, dar și ori de câte ori vrem să ne încântăm papilele gustative cu un desert aromat și rafinat. Una dintre cele mai simple și gustoase prăjituri este prăjitura Baiadera. Pentru aceasta vom avea nevoie de 280 g de biscuiți de vanilie umpluți cu cremă, 280 g de biscuiți cu cacao umpluți cu cremă, 130 g de unt, 200 g de ciocolată simplă, 50 g de arahide și 50 g de ciocolată albă.

Mai întâi se mărunțesc biscuiții în blender, apoi se pun în două boluri diferite. Separat se topește untul și se mărunțesc arahidele. Jumătate din cantitatea de unt și de arahide se adaugă în bolul cu biscuiți de vanilie, iar cealaltă jumătate în bolul de biscuiți cu cacao. Se amestecă bine toate ingredientele până vom obține un amestec cu o consistență nisipoasă.

Se pune o folie de plastic într-o tavă întinsă și se unge cu ulei apoi se varsă amestecul din bolul cu biscuiți de cacao. Se întinde stratul de biscuiți și se nivelează. După aceea se pune și amestecul din bolul cu biscuiți de vanilie și se nivelează din nou. Ciocolata simplă se topește apoi se toarnă peste stratul de biscuiți. Ciocolata albă topită se pune cu lingurița din loc în loc apoi se întinde pentru un aspect deosebit.

Se pune delicioasa prăjitură la frigider timp de 2 ore apoi se scoate de la rece și se porționează pentru a fi servită. Cu siguranță această prăjitură va fi pe placul tuturor celor de la masă.

Rețeta cu care vei obține un desert irezistibil

O altă prăjitură simplă, fără coacere și ideală de făcut pentru începătorii în bucătărie este prăjitura Arlechin. Aceasta este formată dintr-un strat crocant, cu gem acrișor și o bezea pufoasă și gustoasă.

Pentru aceasta vom avea nevoie de 1 pachet de unt, 100 g de zahăr, 200 g de făină, 3 ouă, dulceață și nucă măcinată. Se amestecă 70 g de zahăr împreună cu untul apoi se adaugă făina și gălbenușul. Se tapetează o tavă cu făină și se toarnă compoziția apoi se pune un strat de gem peste blat, apoi se adaugă albușurile bătute spumă cu zahărul.

Se presară miezul de nucă măcinată apoi se pune prăjitura la cuptor. Când este gata se scoate, se lasă la răcit apoi se porționează.

Prăjiturile simple pentru începători fără coacere sunt delicioase, aromate și ușor de făcut. Aceste deserturi sunt ideale la mesele festive alături de alte bucate alese. Prăjiturile fără coacere sunt savuroase și pot fi făcute ori de câte ori vrem să ne încântăm papilele gustative cu un adevărat deliciu.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments