vineri, noiembrie 15, 2024
AcasăCancanRestaurantul lui Cătălin Scărlătescu a fost luat la ochi de clienți. Ce...

Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu a fost luat la ochi de clienți. Ce recenzie a dat un bărbat nemulțumit

[ad_1]

În luna aprilie, un bărbat înfometat a mers la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu, din București. Mihai, pe numele său, nu a fost deloc mulțumit de sarmalele comandate și nu a ezitat să-și pună părerea pe internet. De altfel, el a dat o recenzie foarte slabă bucătarului de la Chefi la Cuțite.

Cătălin Scărlătescu deține un restaurant pe Calea Griviței, care a fost deschis pe data de 13 februarie 2022. În mai bine de un an, localul din București a strâns pe Google Reviews 84 de recenzii, atât negative, cât și pozitive. Din 5 stele, cei care i-au trecut pragul și au mâncat în restaurantul Chef-ului au decis să-i acorde o medie de 3,5 stele.

Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu a fost luat la ochi de clienți

În urmă cu trei săptămâni, Mihai a decis să meargă la renumitul restaurant al lui Cătălin Scărlătescu. Se pare că experiența nu a fost chiar pe placul său și a decis să acorde doar o stea localului. Motivul ar fi fost sarmalele, care ar fi mirosit a câine mort, varza ar fi avut un miros ciudat, iar gustul lor ar fi lipsit cu desăvârșire.

„Am comandat mai multe chestii, printre care și niște sarmale. Ce să vă spun, sarmale miroseau a câine mort, fără niciun gust, nicio aromă, doar niște carne fiartă urât mirositoare învelită în varză”, a spus Mihai pe Google Reviews, în luna aprilie.

Restaurantul juratului de la Chefi la cuțite, lăudat de clienți

Localul lui Cătălin Scărlătescu nu a primit doar recenzii negative, ci și multe pozitive. Cei care au mâncat la restaurantul de pe Calea Griviței au fost, în mare parte, mulțumiți, lăsând comentarii pe Google Reviews de tipul:

„A fost foarte fain, dar cam scump. Îl recomand cu mare drag”, „Chef s-a întrecut pe sine! Nu știu dacă există cuvinte care să exprime concret ce am simțit în locație”, „Excelent. Meniu thailandez, atmosfera relaxantă, personal atent și implicat. Succes și la mai bun!!!” „Super mâncare, ambianță deosebită. Cam aglomerat”

Așadar, restaurantul juratului de la Chefi la Cuțite are și părți bune, conform unor clienți, cum ar fi mâncarea, personalul și atmosfera, dar nu reușește să îi mulțumească pe toți, ca urmare a prețurilor și a aglomerației.

Clienți păcăliți în restaurant sub ochii lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un secret din zona în care activează. Juratul de la Chefi la cuțite susține că multe restaurante își păcălesc clienții, iar lucrul acesta l-a observat în multe localuri de lux din România. Ce îi sfătuiește iubitul Doinei Teodoru pe români să facă atunci când vor să se convingă de calitatea serviciilor dintr-un local.

Iubitul Doinei Teodoru susține că în multe localuri ”afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, iar o modalitate prin care îți poți da seama dacă un restaurant îți oferă produsele din meniu este să se convingă singuri. Cum? Ei bine, tot ceea ce au de făcut este să meargă în locul de depozitare al gunoiului, să vadă ambalajele de acolo și așa se pot convinge dacă sunt păcăliți. Totodată, juratul de la Antena 1 susține că înșelătoriile de acest fel au loc și în localurile de lux din București.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments