[ad_1]
Vineri, 12 februarie 2021, la ora 13.00 în în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție-dialog ce o are în prim-plan pe dr. Iulia Postolachi, medic generalist şi specialist în acupunctura Su Jok. Aceasta este specialist în acupunctură coreana şi este la dispoziţia ieşenilor. Acupunctură Su Jok presupune înţepături de un milimetru în palmă şi în labă piciorului.
Experienţă ştiinţifică a dr. Iulia Postolachi vine în ajutorul ieşenilor, deschişi la tot ce este nou. La acupunctură coreana, prin metoda Şu Jok, apelează tot mai mulţi ieşeni, diagnosticaţi cu afecţiuni cumplite. Acupunctură Su Jok este diferită de cea clasică, lucrându-se cu ace mult mai mici şi pe porţiuni mai restrânse. La origine, Su înseamnă „mana” şi Jok „laba piciorului”. Ieşenii sunt înţepaţi doar în două zone ale corpului, unde se găsesc puncte de recepţionare care transmit impulsuri către creier.
De la Moscova până în România, la Iaşi! Povestea impresionantă a dr. Iulia Postolachi, în Studioul BZI LIVE
De la Moscova până în România, la Iaşi! Povestea impresionantă a dr. Iulia Postolachi a fost prezentată în Studioul BZI LIVE. „Am terminat Medicină generală şi am studiat îndeaproape acupunctură coreana, la Academia de Terapie Şu Jok, alături de maeştrii în acest domeniu. Este unică specialitate din medicină complementară, care merge mâna în mână cu medicina alopată. Din Moscova am ajuns la Iaşi, unde mă ocup de pacienţi, dar şi de învăţăceii care vin la cursuri. Acele folosite pătrund la o adâncime de un milimetru, fiind o metodă non-invaziva, epidermala. Am lucrat cu diferite afecţiuni. Depinde doar de starea bolnavului, de gravitatea şi vechimea bolii. Dacă pacientul este cu o cauză acută, rezultatele se pot vedea foarte repede. Dacă boala este cronică, atunci este necesar un tratament individualizat, totul pe baza unui diagnostic amănunţit pus de un medic alopat”, arata dr. Iulia Postolachi, medic generalist şi specialist în acupunctură Su Jok.
Su Jok şi pentru ieşenii cu cancer
Medicii neurologi, endocrinologi sau dermatologi recomanda ieşenilor acest tip de terapie alternativă. Medicul oferă garanţia că la orice afecţiune se pot vedea rezultate, chiar şi la ieşenii bolnavi de cancer. Instrumentarul este de unică folosinţă, comandat din Moscova. „Am avut o fetiţă care prezenta o formaţiune tumorală hidrofila, neoperabila, din cauza căreia se manifestau şi crize epileptice. După o serie de mai multe şedinţe, analizele au arătat un regres considerabil al bolii. Am lucrat şi cu ieşeni cu hepatită C, care făceau interferon, ieşeni cu guşa nodulară sau cu diabetici. Sesiunile de acupunctură nu înseamnă întreruperea tratamentului medicamentos. În cazul copiilor, utilizăm micro-acupunctura cu cristale” a încheiat dr. Iulia Postolachi. Terapia Şu Jok a fost dezvoltată de profesorul sud-corean Park Jae Woo. Despre toate acestea, într-un dialog aparte la BZI LIVE.
[ad_2]