duminică, mai 19, 2024
AcasăCulturaIulia Vântur a fost cerută de soție în public. „Ești dorința mea...

Iulia Vântur a fost cerută de soție în public. „Ești dorința mea împlinită. Te căsătorești cu mine?”

[ad_1]

Recent, Iulia Vântur a fost cerută de soție în public spre surprinderea tuturor. Vedeta, apreciată în India unde locuiește de peste 10 ani cu iubitul ei Salman Khan, a adunat o bază considerabilă de fani.

De curând, în timpul unui eveniment public, un admirator curajos a cerut-o în căsătorie, spre surprinderea tuturor.

Iulia Vântur a fost cerută de soție în public

Iulia Vântur a primit o surpriză de zile mari recent, când un fan i-a declarat dragostea veșnică și a cerut-o de soție chiar în comentariile unei postări pe rețelele sociale. Postarea sa a stârnit o avalanșă de reacții, printre care și această cerere neașteptată.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate, mulți fiind uimiți de îndrăzneala internautului. Iulia Vântur nu a dat încă un răspuns public cererii în căsătorie, lăsând misterul să plutească în aer.

„Tu ești rugăciunea mea nespusă, dorința mea împlinită și visul meu realizat. Te căsătorești cu mine?”, a fost mesajul pe care unul dintre urmăritorii Iuliei Vântur i l-a lăsat public.

Iulia Vântur vrea să devină mamică

Iulia Vântur se află într-o relație de peste 10 ani cu partenerul ei, dar cei doi nu au decis încă să oficializeze relația prin căsătorie. Cu toate acestea, artista nu exclude posibilitatea de a se mărita și de a deveni mamă. De altfel, ea a declarat în repetate rânduri că își dorește să aibă un copil.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine.”, a dezvăluit Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Iulia Vântur, reproșuri la adresa lui Teo Trandafir

Iulia Vântur a dorit să sublinieze că Teo Trandafir era o persoană pe care o respecta și o admira și că, probabil, a fost un moment în care nu au fost înțelese corect lucrurile.

„Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram. Probabil că a fost un moment în care nu s-au înțeles lucrurile cum trebuie, dar dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați în emisiuni, dacă mai doriți vreodată să am diverse intervenții în emisiuni TV, vă rog să o faceți în primul rând pentru motive profesionale și apoi personale.

Dacă vedeți că nu îmi doresc să vorbesc despre anumite lucruri, atunci vă rog să îmi respectați decizia. Așa mi se pare corect.

În momentul în care sunt în emisiuni TV și mă simt confortabil și că nu sunt împinsă să spun lucruri pentru a crea titluri, atunci simt eu să vorbesc, să fiu liberă, să nu ascund absolut nimic, să nu ascund realitatea așa cum e’, i-a reproșat Iulia Vântur lui Teo Trandafir.

Recent, Iulia Vântur a fost cerută de soție în public lucru care a uimit pe toată lumea.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments