vineri, ianuarie 10, 2025
AcasăSocialDezbatere la Iași despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii...

Dezbatere la Iași despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale

[ad_1]

Până pe 8 iulie 2022, la Iași, este programată o dezbatere despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” găzduiește întâlnirea de lucru din cadrul proiectului Erasmus + SAHHim despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale – „Practical skills in the psycho-motor intervention of children with special needs”, organizată în cadrul proiectului Erasmus +: Stay at Home Healthy through the use of the innovative methods

La Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) găzduiește întâlnirea de lucru din cadrul proiectului Erasmus + SAHHim despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale. În perioada 5-8 iulie 2022, UAIC, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, în calitate de partener, este gazda întâlnirii de lucru cu tema „Abilități practice în intervenția psihomotorie a copiilor cu nevoi speciale” („Practical skills in the psycho-motor intervention of children with special needs”), organizată în cadrul proiectului Erasmus +: Stay at Home Healthy through the use of the innovative methods – SAHHim KA220-SCH 2021-1-TR01-KA220-SCH-000024715, coordonat de Universitatea Ordu din Turcia.

Dezbatere la Iași despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale

Scopul acestei acțiuni este de a disemina informații de specialitate, oferind participanților din cadrul acestui proiect cunoștințe, abilități și instrumente practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale, pentru a asigura dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții acestora. Întrunirea specialiștilor domeniului are ca scop actualizarea și perfecționarea informațiilor cu privire la metodele de predare-învățare specifice care se adresează copiilor cu nevoi speciale. În acest sens, membrii proiectului, parteneri în proiect, vor aborda următoarele subiecte: particularități ale copiilor cu nevoi speciale și problematica nutriției la copiii cu nevoi speciale (abordări, practici).

Programe de activități motrice adaptate copiilor cu nevoi speciale, schimb de bune practici

Pe de altă parte, sunt abordate și instrumente de evaluare psiho-motrică și de lucru cu copiii cu nevoi speciale, managementul stresului în programele intervenționale la copiii cu nevoi speciale, programe de activități motrice adaptate copiilor cu nevoi speciale, schimb de bune practici între parteneri pe temele abordate în Learning/Teaching/Training/Activities. Managerul proiectului, din partea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, este conferențiar universitar doctor Oana RUSU, Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Așadar, o dezbatere la Iași despre abilitățile și instrumentele practice în lucrul cu copiii cu nevoi speciale.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments