marți, aprilie 30, 2024
AcasăCancanMarian Ionescu a devenit un tată model. Cu ce femei celebre s-a...

Marian Ionescu a devenit un tată model. Cu ce femei celebre s-a iubit vedeta în trecut?

[ad_1]

Cu toate că Marian Ionescu învârtea femeile pe degete în tinerețe, se pare că artistul a devenit un tată model. Acesta îi face toate poftele celui mic și se implică în educația și creșterea sa. Bărbatul și-a găsit în cele din urmă aleasa inimii și s-a căsătorit cu Octavia Geamănu în 2015.

Deși a avut multe relații cu multe femei celebre, Marian Ionescu s-a așezat la casa lui. Printre cele mai cele mai cunoscute vedete ce au avut o relație cu artistul se numără și Anna Lesko. Aceasta este cunoscută pentru pictoriale provocatoare de pe rețelele de socializare.

Marian Ionescu, un tătic de nota zece

Marian Ionescu, în vârstă de 59 ani a devenit un tătic model. Cu toate că nimeni nu se aștepta la una ca asta, se pare că cel mic l-a schimbat. Liderul trupei Direcția 5 s-a așezat la casa lui după ce a întâlnit-o oe Octavia Geamănu. Cei doi și-au unit destinele în 2015 și au împreună un băiețel, Andrei. Vedeta este topită după cel mic și îi face toate poftele. Mai mult de atât, Marian Ionescu se implică în educarea și creșterea micuțului. De curând, bărbatul a fost surprins alături de copilul său la o ieșire în parc. Cei doi au ales un loc liniștit, cu umbră din parcul Herăstrău. Andrei va împlini în toamnă șase ani și va merge la școală. Liderul trupei Direcția 5 a primit cuvinte de laudă și de la soția sa. 

„Soțul meu e de nota 10! E un tată minunat, un soț minunat, e punctul meu de echilibru și eu al lui și mă simt foarte norocoasă că ne-am întâlnit în viața asta!”, a declarat Octavia Geamănu. 

Cu toate că se cunosc de 15 ani, se pare că Marian Ionescu încă face gesturi romantice pentru partenera sa. Deși cei doi soți preferă discreția, jurnalista a precizat că bărbatul îi face în continuare surprize. 

„Încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place”, a precizat soția lui Marian Ionescu.

Cu ce femei celebre s-a iubit chitaristul în trecut

Cu toate că la momentul actual trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Octavia Geamănu, liderul trupei Direcția 5 a avut mare lipici la femei. Acesta s-a iubit cu numeroase celebrități autohtone. Marian Ionescu a avut multe relații extraconjugale când a fost căsătorit cu Adriana Ionescu. Cu toate că femeia i-a trecut cu vederea aventurile soțului său, ruptura dintre cei doi a avut loc când bărbatul s-a îndrăgostit de Loredana Groza. Cu toate că au avut o relație mediatizată și au colaborat, în cele din urmă s-au despărțit din cauza geloziei cântăreței. Ulterior, Marian Ionescu a fost cucerit de către Catinca Roman. 

Cu toate că au fost destul de discreți și se afișau destul de rar împreună, finalul a fost unul zbuciumat. Vedeta a povestit că i-a strâns toate lucrurile chitaristului și i le-a trimis cu un șofer. Bărbatul nu a stat prea mult singur și a început o nouă relație cu Gianina Corondan. Aceasta a decis să îl părăsească la scurt timp deoarece și-a dat seama că artistul nu avea de gând să divorțeze. Se pare că în tot acest timp, Marian Ionescu era încă căsătorit cu Adriana Ionescu. Prin patul bărbatului au trecut și Crina Abrudan, Angela  Gheorghiu, Anna Lesko, Crina Matei, Sorana, Cristina Spătar și Vica Blochina.

În cele din urmă, Marian Ionescu și-a găsit marea iubire în brațele Octaviei. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste și se pare că nici pandemia nu a putut să îi despartă. 

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments