miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNationalAccident rutier grav în judeţul Bihor. O maşină şi o căruţă s-au...

Accident rutier grav în judeţul Bihor. O maşină şi o căruţă s-au ciocnit, șase persoane au fost rănite, iar un copil este resusitat

[ad_1]

În aeastă seară a avut loc un acident rutier grav în județul Bihor. Din primele informații, se pare că o maşină şi o căruţă s-au ciocnit. În urma accidentului, șase persoane au fost rănite, un copil fiind resuscitat.

„În seara zilei de luni, 14 noiembrie a.c., la ora 20.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hidişelu de Sus, la ieşirea înspre localitatea Tăşad, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte şi o căruţă în care se aflau trei adulţi şi un copil”, a transmis, luni seară, ISU Bihor.

La fașa locului s-au deplasat echipajul de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de primă intervenţie, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă şi un echipaj al SAJ.

„Echipajele medicale şi cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea îngrijirilor necesare celor şase persoane, în cazul copilului, aflat în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”, a mai transmis sursa citată.

Şapte persoane, rănite într-un accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un TIR

Reamintim că în seara de 8.11.2022, a avut loc un accident rutier grav pe autostrada A1, în judeţul Arad, între localităţile Pecica şi Nădlac.

În urma evenimentului rutier, au fost rănite șapte persoane, conştiente, cooperante, neîncarcerate, care au fost duse la spital.

„În această seară, în jurul orei 21:15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe A1 la km 580, între localităţile Pecica şi Nădlac, eveniment în care au fost implicate un automarfar şi un microbuz pentru transport persoane. La faţa locului au fost dislocate de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj SMURD TIM, un echipaj SMURD precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, precizează ISU Arad.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SAJ şi două echipaje SMURD. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments