duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanAdela Popescu și-a inaugurat apartamentul de pe litoral. Cât te costă un...

Adela Popescu și-a inaugurat apartamentul de pe litoral. Cât te costă un sejur acolo

Adela Popescu și-a inaugurat apartamentul de pe litoral. Cât te costă un sejur acolo

[ad_1]

Adela Popescu și-a inaugurat deja apartamentul de pe litoral, din stațiunea Olimp, astfel că își pot petrece oricând vacanțele la mare. Întreaga familie a fost prezentă acolo cu ocazia zilei de naștere a lui Radu Vâlcan, care a împlinit 47 de ani. De remarcat că prețurile apartamentelor asemenea celui al Adelei Popescu sunt destul de piperate.

Adela Popescu ne-a arătat imagini din apartamentul de vacanță, de la mare, chiar de ziua lui Radu Vâlcan. Cei doi soți și cei trei copii ai lor au dat o fugă pe Litoral, ca să-l sărbătorească pe Radu, și au rămas să doarmă pentru prima dată în apartamentul pe care l-au cumpărat în Olimp, potrivit LPF.

Adela Popescu și-a inaugurat apartamentul de pe litoral

Radu Vâlcan a împlinit 47 de ani pe 8 februarie și la fiecare aniversare este răsfățat de soția lui, Adela Popescu, în complicitate cu cei trei copii. De data aceasta, Adela a pus la cale o escapadă la mare, acolo unde cuplul deține un apartament cochet, nou-nouț, pe care l-au cumpărat în urmă cu aproape doi ani.

„Am urcat sărbătoritul în mașină, am luat copiii, un tort și am plecat la mare. De ziua lui Radu Vâlcan dormim pentru prima dată în apartamentul nostru de la mare”, a scris Adela pe Instastory, în dreptul unor imagini din locuință.

Actrița a făcut turul complet al apartamentului, care are un aspect primitor, cald, fiind amenajat în culori care te duc cu gândul la nisipul de pe plajă: bej, ocru, crem.

Cât te costă un sejur într-un astfeld e apartament

Blocul în care Adela și Radu și-au cumpărat apartament se găsește în Olimp, la 3 minute de mers pe jos de Plaja Olimp, și oferă o piscină în aer liber sezonieră, un bar, o zonă de plajă privată și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, room-service și o recepție deschisă nonstop.

Dacă vrei să cumperi un apartament în blocul respectiv, prețurile ar fi următoarele, potrivit pieței imobiliare din județul Constanța: Studio – 37 mp – de la 115.100 €; 2 camere – 73 mp – de la 152.600 €; 3 camere – 94 mp – de la 229.700 €; Duplex – 188 mp – de la 718.100 €.

În urma unei simulări pe Booking, pentru o vacanță de 6 nopți, în perioada 1-7 iulie, pentru doi adulți și un copil, am obținut prețul de 11.712 lei. Este vorba despre cazare în suită cu vedere la mare, cu mic dejun inclus. Pentru o singură noapte de cazare, doi adulți și un copil plătesc 3.722 lei.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments