Alexandra Bodi are un nou iubit. Regina TikTok-ului s-a despărțit de Ionuț

38


Alexandra Bodi, supranumită „regina TikTok-ului”, are un nou iubit, după despărțirea de soțul ei pe care care l-a acuzat de infidelitate. Cei doi au mai fost despărțiți în urmă cu ceva timp, dar s-au împăcat după o pauză de câteva săptămâni. De data aceasta se pare că relația dintre Alexandra și Ionuț a ajuns la final, fără să mai existe cale de împăcare.

Alexandra Bodi a devenit cunoscută publicului din România în urmă cu un an, ea și soțul ei de la acea vreme fiind numiți regii TikTok-ului. Ea și-a câștigat rapid simpatia, deoarece avea o viață mai mult decât modestă și nu se rușina să-și expună sărăcia pe internet. Culmea, tocmai asta a atras atenția oamenilor, având în vedere că rețelele de socializare sunt tictise de pițipoance, opulență și extravaganță. Astfel, ușor-ușor, Alexandra Bodi din Mureș a reușit, amestecând mămăliga și măturând prin curte, să capteze atenția internauților. Iar pe TikTok a făcut milioane de vizualizări, depășindu-l chiar și pe Dorian Popa.

Alexandra Bodi are un nou iubit

După ce l-a acuzat pe Ionuț Bodi de infidelitate, Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct, și-a făcut un nou iubit. După despărțire, tânăra i-a transmis fostului său soț un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare. Acum, Alexandra nici nu mai vrea să audă de Ionuț, ba chiar iubește pe altcineva și l-a descris pe noul ei iubit

Alexandra și Ionuț Bodi au ajuns din nou în atenția fanilor, după ce au decis să-și spună adio, de această dată definitiv. Ionuț Bodi a fost primul care a acuzat-o pe mama copilului său că este alcoolică și că devine agresivă verbal cu el, ca mai apoi tânăra să-l acuze pe soțul său de infidelitate. Ei bine, acum, Alexandra le-a transmis tuturor că Ionuț Bodi a devenit istorie.

I-a spus adio lui Ionuț

Direct pe contul de TikTok, acolo unde a devenit și consacrată, de altfel, Alexandra le-a spus fanilor că iubește din nou. Da, da, nu glumim deloc, iar declarațiile fostei soții a lui Ionuț Bodi stau drept dovadă. Desigur că mesajul i-a fost dedicat bărbatului, Alexandra susținând că tatăl copilului său a pierdut-o, dar mai ales, că ea și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat „de 100 de ori mai frumos”. Motivul despărțirii este infidelitatea lui Ionuț.

„Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, a scris Alexandra Bodi în dreptul videoclipului postat pe Tik Tok.

Au mai fost despărțiți o dată

În urmă cu câteva luni, înaintea sărbătorilor de iarnă, Alexandra Bodi anunța despărțirea de soțul său pe rețelele de socializare. „Regina TikTok-ului” susținea că Ionuț a plecat de acasă din cauza gurilor rele și că nu-i mai răspundea la telefon. Deși nimeni nu le mai dădea vreo șansă, în cele din urmă, Alexandra și Ionuț s-au împăcat.

„Bună dimineața. Uitați aici, pe TikTok! TikTok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu TikTok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți„, le-a spus atunci tânăra fanilor de pe TikTok.

Ce-i drept, s-au împăcat însă minunea nu a ținut decât câteva luni, iar acum Alexandra Bodi vrea să-și refacă viața alături de noul iubit.


Sursa: bzi.ro