Andreea Antonescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cum este frumoasa artistă în ipostaza de mamă

50


Una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, Andreea Antonescu, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta se bucură de succes pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie fericită. Cu toate că îndrăgita cântăreață a divorțat de tatăl fiicei ei, cei doi au rămas în relații bune. Discretă când vine vorba de planul personal, puțini sunt cei care știu cum este frumoasa artistă în ipostaza de mamă.

Andreea Antonescu se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

La vârsta de 39 de ani, Andreea Antonescu are o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea publicului autohton. Dincolo de realizările profesionale, aceasta se mândrește cu fetița ei superbă și radiază de fericire. Cântăreața a mărturisit în repetate rânduri că s-a schimbat de când a devenit mamă și se consideră o femeie împlinită.

Artista a divorțat de tatăl copilului ei, dar a rămas în relații bune cu acesta. Mai mult, cei doi se vizitează destul de des și se ocupă împreună de creșterea fiicei lor, Sienna.

Recent, cântăreața a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț și ce decizii au luat pentru fericirea fetiței lor.

„Mi s-a părut normal să rămânem în relații atât de bune, conștienți fiind că avem un copil, iar până a o avea pe Sienna, au trecut șase ani de relație. E un om! În ziua de azi mai greu poți să găsești. Am considerat că ne știm foarte bine scopurile, țelurile și putem și putem fi fericiți și împliniți separat. Iar un final de relație nu înseamnă neapărat surle, trâmbițe, scandaluri și alte cele. (…)

Chiar dacă ne-am separat, știm foarte bine care ne este scopul, care ne este planul în continuare, și anume Sienna, să-i fie bine, ea să fie fericită.”, a declarat îndrăgita artistă.

Andreea Antonescu este o vedetă la înălțime. Aceasta reușește de minune să îmbine planul profesional cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Mai mult, artista este atentă la fiecare apariție publică și se menține în formă. Focoasa șatenă își surprinde fanii ori de câte ori are ocazia cu fotografii în ipostaze sexy.

Și colega ei de breaslă, frumoasa cântăreață Alina Eremia, a pozat goală, spre încântarea admiratorilor din mediul online.

Ce spune celebra artistă despre rolul de mamă

Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Antonescu este o mamă grijulie și își răsfață fiica mereu. Celebra cântăreață a dezvăluit cum este ea în ipostaza de mamă și cum face față provocărilor din viața privată.

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două. Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: ,,Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte.”, a precizat aceasta.

Andreea Antonescu a mărturisit că petrece mult timp cu fiica ei și o răsfață ori de câte ori are ocazia. Vedeta se bucură din plin de rolul de mămică și este mai fericită ca oricând. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde postează fotografii în ipostaze inedite. Recent, cântăreața a făcut furori cu câteva fotografii în ținute provocatoare, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

La vârsta de 39 de ani, Andreea Antonescu are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se dedică fetiței ei superbe. Artista se mândrește cu fiica ei, Sienna, și se declară o femeie împlinită de când este mamă.

Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net


Sursa: bzi.ro