Andreea Bălan, invitată la petrecere în familia lui Tiberiu Argint. Cum se înțelege cu viitoarea „soacră”

46


Duminică, Andreea Bălan a fost cu iubitul ei la o petrecere ocazionată de ziua mamei acestuia, semn că relația cu Tiberiu Argint merge foarte bine. Mai mult, fosta jumătate a trupei Andre se înțelege de minune și cu sora iubitului său, Sonia Argint Ionescu. Așa că nu ar fi nicio surpriză să auzim cât de curând de o nouă căsătorie a artistei.

Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, și-a refăcut viața într-o manieră discretă, după mariajul eșuat cu George Burcea. Cei doi s-au despărțit cu mare tam-tam, divorțul artistei ținând pentru mult timp prima pagină a presei mondene. Și aceasta deoarece la mijloc erau cele două fetițe ale cuplului pentru custodia cărora se luptau Andreea și George.

În cele din urmă lucrurile par a se fi liniștit, astfel că George Burcea poate petrece timp cu fiicele sale. Iar în plan sentimental, lucrurile par a se fi așezat pentru cei doi foști soți, deoarece și Andreea, și George sunt implicați în noi relații. Astfel, dacă George este împreună cu Viviana Sposub, Andreea se iubește de mai bin e de un an cu Tiberiu Argint și totul pare roz în cuplul lor.

Andreea Bălan, la petrecere în familia Argint

Așadar, povestea de iubire dintre Andreea și Tiberiu este pe calea cea bună, ba chiar blondina are o relație apropiată și cu sora iubitului ei, Sonia Argint, cu care chiar a ajuns să petreacă vacanțe împreună. Însă dovada supremă că legătura dintre Andreea și Tiberiu este foarte serioasă o reprezintă recenta invitație de la petrecerea familiei Argint. Astfel, duminică, 19 iulie, Andreea Bălan a participat la ziua viitoarei sale soacre, mama lui Tiberiu Argint.

Aceasta a fost sărbătorită în familie, iar Andreea s-a integrat perfect în peisaj, încercând „să intre pe sub pielea” viitoarei soacre, despre care a recunoscut, într-un Instastory, făcut pe contul Soniei Argint, că: „ea este șefa!”

Andeea Bălan se vede din nou mireasă

Cu toate că a trecut printr-un divorț dureros, Andreea Bălan a găsit puterea să iubească din nou. Mai mult, ea este conștientă că tot ceea ce faci într-o relație trebuie să vină din suflet. De asemenea, ea este mai atentă acum și nu are de gând să repete greșelile din trecut.

În momentul de față, Andreea se simte fericită și împlinită pe plan amoros. Ba chiar vrea să-și încerce norocul într-un nou mariaj, dacă va fi să fie. Artista a mărturisit că este mai hotărâtă ca niciodată să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mă văd și căsătorită, pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a spus Andreea Bălan, iar participarea ei la petrecere în familia Argint arată că e pe drumul cel bun.


Sursa: bzi.ro