duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanAndreea Raicu a criticat familiile perfecte de pe social media. „În casele...

Andreea Raicu a criticat familiile perfecte de pe social media. „În casele lor curg lacrimile șiroaie”

Andreea Raicu a criticat familiile perfecte de pe social media. „În casele lor curg lacrimile șiroaie”

[ad_1]

Într-o postare de pe o rețea socială, Andreea Raicu a criticat familiile perfecte de pe social media. În viziunea vedetei, totul este doar un teatru ieftin, iar realitatea este cu totul alta.

Aceasta este de părere că în mediul online fiecare persoană caută să arate doar părțile pozitive din viața lor. Mai mult decât atât, Andreea vrea o pauză de la social media și își dorește ca interacțiunile ei să fie cât mai personale și să trăiască cât mai conștient.

Andreea Raicu a criticat familiile perfecte de pe social media

Andreea Raicu a spus în postarea ei de pe Instagram că tot mai multe persoane caută o competiție în tot ce postează în mediul online.

„Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist… familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale… sfaturile despre cum să-ți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre, care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel.

Plus milioanele de story-uri despre orice. Există oameni pe care îi admir și îi urmăresc cu drag, dar zgomotul a devenit atât de mare încât de multe ori am senzația că te pierzi când spui ceva relevant. Simt să-mi protejez liniștea, care este foarte prețioasă pentru mine.

Într-o lume în care avem senzația că social media ne ajută să stăm conectați, adevărul este că nu face decât să ne deconecteze de la noi înșine, de la oamenii cu adevărat importanți, oameni cu care nu suntem prezenți pentru că suntem mereu cu ochii în telefon. Sănătatea noastră mintală este foarte mult influențată de calitatea relațiilor pe care le avem și de cât de prezenți putem să fim. Eu îmi doresc să simt liniștea, bucuria și viața alături de oameni cu care pot fi cu adevărat conectată. E unul dintre cadourile pe care India mi le-a dat și intenționez să nu renunț la el”, a spus vedeta.

Andreea Raicu, umilită de fostul iubit, Frank Colin

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu, care a avut o relație cu Frank Colin, a fost umilită de fostul iubit, care a considerat-o o simplă aventură. Cei doi au fost împreună pentru o perioadă la începutul anilor 2000 și păreau să fi rămas prieteni după despărțire. Reacția bărbatului a fost declanșată după ce Andreea Raicu ar fi criticat-o pe fosta soție a afaceristului.

Scandalul a pornit de la faptul că Andreea Raicu a criticat-o pe Maria Marinescu pentru faptul că ar intra în relații amoroase cu foștii ei parteneri. În urma acestor afirmații, Frank Colin, fostul ei soț, s-a simțit nevoit să intervină și să îi ia apăreare, iar atitudinea pe care a abordat-o a fost cât se poate de umilitoare pentru Andreea.

Recent, Andreea Raicu a criticat persoanele care pozează în familiile perfecte în mediul online dar, în realitate, situație este cu totul diferită.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments