duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanAntonia și Alex Velea locuiesc într-o casă de vis. Vila este situată...

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o casă de vis. Vila este situată pe malul unui lac

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o casă de vis. Vila este situată pe malul unui lac

[ad_1]

Antonia și Alex Velea locuiesc de cinci ani într-o casă de vis, situată pe malul unui lac, în zona Pipera din Capitală. Aceștia formează un cuplu de 11 ani și au doi copii împreună, Antonia având și o fiică din primul mariaj. Însă în ceea ce-i privește pe Alex Velea și Antonia, cei doi încă nu s-au căsătorit.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de 11 ani, iar de cinci ani locuiesc alături de copiii lor într-o vilă superbă situată în zona Pipera din București. Iată cum arată vila celor doi!

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o casă de vis

În 2019, Antonia și Alex Velea au făcut o schimbare de locuință, optând pentru o casă amenajată cu bun gust și rafinament. Dominată de nuanțe neutre precum bej, maro și alb, locuința lor emană o atmosferă plină de eleganță, dar și de confort.

Conform celor de la Click!, Alex Velea și Antonia au investit o sumă mare de bani pentru a amenaja astfel încât să reflecte preferintețele lor, aproximativ 500.000 de euro.

Vila cuplului celebru este situată pe malul unui lac, oferind o priveliște spectaculoasă în fiecare dimineață. Alex Velea recunoștea că are o casă superbă și sublinia că atât el, cât și Antonia au muncit din greu pentru a-și putea permite o asemenea locuință la care unii nu ar putea decât să viseze.

„Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragu de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt «bombardați» de «vedete» cu toate achizițiile. Luate pe barter”, povestea Alex Velea.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de 11 ani

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, pe parcursul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Te ador! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! După 11 ani, noi tot aici suntem, în Universul nostru! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt, de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toată lumea câtă dragoste port pentru tine, pentru că sunt foarte fericită să te am”, a scris Antonia, pe pagina de Instagram, în ziua în care ea și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație.

Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă să vadă imagini de la nunta celor doi.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments