marți, aprilie 23, 2024
AcasăNationalBărbatul de 50 de ani care a împuşcat un tânăr în Vama...

Bărbatul de 50 de ani care a împuşcat un tânăr în Vama Veche susţine că pistolul s-ar fi descărcat accidental

[ad_1]

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care a împuşcat un tânăr de 21 de ani în Vama Veche vineri noapte susţine că pistolul s-ar fi descărcat accidental. Poliţiştii au precizat că el avea o armă de calibrul 9 mm pe care o deţinea legal.

Bărbatul va fi supus unei examinări neuropsihice, potrivit News.ro.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii au continuat cercetările în urma incidentului de vineri seara din Vama Veche când un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior de un bărbat de 50 de ani.

”De la faţa locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonţ de calibrul 9×19 mm, pe care aceasta o deţinea legal. Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acţionat accidental pistolul. Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi a luării măsurilor legale ce se impun.

Vineri seară, în urma incidentului, tânărul de 21 de ani a fost transportat la spital. Bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, fiind chemat un negociator al Poliţiei.

În final, bărbatul a fost convins să predea arma poliţiştilor, fiind imobilizat.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments