Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici: „Femeile sunt…”

34


Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici. Blondina a luat atitudine imediat, după ce fostul jurnalist de la PRO TV a criticat femeile care au celulită și vergeturi. Ea le recomandă femeilor să nu ia în seamă astfel de declarații și să fie fericite cu corpul lor, aducând în discuție și problemele cu care se confruntă vedetele de peste Ocean.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy femei de la noi și, de fiecare dată, are o apariție impecabilă atât la evenimentele din spațiul public, cât și în mediul online.

Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici

Fosta asistentă tv este la curent cu tot ce se întâmplă în showbiz, astfel că nu a stat deoparte și a reacționat la cel mai recent scandal, provocat de George Buhnici.

Jurnalistul a fost prezent la Neversea, celebrul festival de muzică din Constanța, organizat în perioada 7-10 iulie 2022. Nu a mers singur, ci alături de soția sa, Lorena, și de prieteni. Acolo, vloggerul a dat un interviu pentru cei de la Antena Stars, criticând femeile care vin la mare și au celulită și vergeturi. Mai mult, se simte norocos pentru că partenera sa de viață „arată ca o minoră’.

Fosta asistentă tv este una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Cu toate astea, blondina nu a stat deoparte și a comentat scandalul provocat de George Buhnici. Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, Bianca Drăgușanu a precizat că atitudinea contează mai mult decât felul în care arăți. Vedeta consideră că femeile cu forme și cu celulită sunt frumoase și nu ar trebui să ia în seamă afirmațiile răutăcioase.

“Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi și dacă există, însemnă că au o viață exemplară, iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează.

Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite, pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului și pot! Și Jennifer Lopez are celulită, iar eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită.

Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese, asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată anterior.

Cum a început scandalul cu George Buhnici

Aflat la festivalul Neversea, în perioada 7-10 iulie, George Buhnici a dat câteva declarații pentru reporterul de la Antena Stars. În urma afirmațiilor făcute, mai multe vedete, organizații, internauți, au reacționat vehement la cele spuse de jurnalist. Jurnalistul a intrat inclusiv în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

“Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice (…). Bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a declarat George Buhnici la Antena Stars.


Sursa: bzi.ro