Cât câștigă Victor Slav de când nu mai face emisiuni. Iată din ce face bani

62


Cât câștigă Victor Slav. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este „șomer” de aproape un an, de când nu mai are nicio emisiune la Kanal D. În aceste condiții, Victor Slav a trebuit să se reorienteze. Astfel, de o bună bucată de vreme, fostul băiat de la Meteo trăiește de pe urma contractelor de imagine.

În ultima vreme, Victor Slav nu mai are nicio emisiune la postul de televiziune Kanal D. Acum, acesta face bani din contractele de imagine pe care le are în această perioadă. De aproape un an, prezentatorul de televiziune Victor Slav nu mai are niciun proiect pe micul ecran. Astfel, potrivit libertatea.ro, prezentatorul de la Kanal D a început să-și caute alte surse de venit. Și uite așa, de câteva luni Victor Slav trăiește de pe urma contractelor de imagine.

Cât câștigă Victor Slav

Acum, Victor Slav trebuie să se mulțumească făcând publicitate câtorva brand-uri. Astfel, el ajunge să câștige, conform sursei mai sus-menționate, undeva la 2.000 de euro pe lună. Acum, suma respectivă este mică în comparație cu cea pe care o încasa când avea emisiune pe post.

În urmă cu un an, Victor Slav ar fi încasat de la Kanal D un salariu de 5.000 de euro lunar. De asemenea, Victor Slav își rotunjea veniturile și din contracte de imagine. Totodată, mai câștiga și din evenimente la care participa cu Cătălin Cazacu, la care erau maeștri de ceremonii.

În ce relații a rămas cu fosta soție

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei.

„Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează. Avem o comunicare frumoasă și ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului. Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atare condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi.”
Bianca Drăgușanu

Oricum, vremurile nu-i sunt prea prielnice dacă ținem cont cât câștigă Victor Slav acum, față de acum un an.


Sursa: bzi.ro