Câți copii are Marius Moga și cine este soția lui? „Ne iubim și ne respectăm”

133


Marius Moga, supranumit Micul Mozart, revine pe micile ecrane în această toamnă. Va fi unul din ei 4 juraţi de la competiţia muzicală SuperStar România, difuzată de postul Pro TV. În paralel cu proiectele profesionale, are grijă şi de familie. Este căsătorit de câţiva ani, iar soţia i-a făcut şi darul suprem. Câţi copii are Marius Moga?

Artistului îi plce foarte mult să lucreze în domeniul muzical. De aceea nici nu a ezitat când i s-a propus să fie unul din juraţii emisiunii menţionate mai sus. Speră că va descoperi alte şi alte talente, chiar dacă nu îi va fi deloc uşor să trieze candidaţii.

Cu cine este căsătorit Marius Moga?

Marius Moga este căsătorit de mai mulţi ani cu un fost reporter de la Pro TV, şi anume Bianca Lăpuște. El are 39 de ani, iar ea doar 27, dar acest lucru nu a stat în calea fericirii lor. Au început relaţia în 2012, iar în 2015 s-au căsătorit la Alba-Iulia, oraşul de provenienţa al artistului.

„Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față.

Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm, nu ne-am mai bucura de viață”, a declarat Marius Moga.

Câţi copii are Marius Moga?

Au împreună o fetiţă, dar foarte rar postează imagini cu ea în mediul online.

„Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate’, spunea Bianca despre Maria, cu ceva timp în urmă.

Cum este relaţia profesională dintre cei doi soți? Frumoasă şi lină, după cum chiar Marius Moga descrie:

„Sincer, nu prea avem tensiuni legate de zona profesională, merge destul de lin partea aceasta, mai avem mici discuții legate de viziunea fiecăruia față de Maria, dar mereu se rezolvă imediat și acestea. Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală. Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale.

În fiecare zi evoluăm împreună, nu văd un dezavantaj această relație profesională, ci o completare”, a spus Marius Moga despre colaborarea cu soția pe plan profesional.

Marius Moga, jurat în emisiunea SuperStar România

Toamna aceasta, la Pro TV începe primul sezon din emisiunea SuperStar România.

„Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate și o emisiune ce motivează artiștii fresh. Va fi un singur câștigător „SuperStar România”, dar sunt sigur că este benefică, pentru toți cei selectați, experiența concursului”, a recunoscut Moga.

Ceea ce puțină lume știe despre Moga este faptul că artistul este perfecționist atunci când vine vorba de muzică. Trebuie să ai „stofă” de artist, potrivit spuselor compozitorului Marius Moga.

Speră că emisiunea va f bine primită de publicul din fața micilor ecrane.

„Cred că oamenii îl vor îndrăgi pentru că vine cu o abordare nouă pentru showbiz-ul românesc. Concurenții au voci speciale, sunt carismatici, iar observațiile pe care le facem noi când jurizăm conțin și know how muzical. E o emisiune pe bune, plină de emoție și culoare, iar asta va transcede de micile ecrane, oamenii vor simți că sunt acolo cu noi.”, a punctat artistul.

Cine va fi coleg de platou cu Marius Moga

Acolo va fi coleg cu Raluka, Smiley şi Carlas`s Dreams.

„Cred că pentru Smiley aș folosi cuvântul entuziasm, are momente în care dacă îi place o interpretare se ridică de pe scaun și ne transmite o stare foarte bună.

Pentru Raluka aș folosi cuvântul balanță sau corectă, sensibilă, câteodată analizează totul la rece din punct de vedere tehnic, e atentă la detalii și le exprimă sigură pe ea, alteori e furată de charm-ul sau emoțiile concurentului și devine caldă.

La Carla’s aș folosi autentic, mi se pare un tip sincer, care spune mereu ce gândește, fără filtre. Mie deja îmi spun psihologul muzical, pentru că mereu încerc după ce aud o voce să deslușesc background-ul muzical sau limitele mentale pe care și le pune fiecare dintre concurenți și să-i ajut să și le depășească, să citesc performance-ul lor și să empatizez pentru a-i ajuta să ajungă la varianta cea mai bună.”, a declarat Marius Moga.

Motivul real pentru care Marius Moga este văzut antipatic

De ce mulţi artişti din România îl consideră antipatic pe Marius Moga? Ei bine, chiar el dezvăluie. Din câte se pare, pentru a-i pregăti pe artişti de scenă, dă dovadă de o duritate ce-l poate face antipatic.

„Sunt enervant pentru unii artiști pentru că le cer prea multe lucruri, ca și cum nu și-au ales asta în viață, să facă. Și eu le aduc aminte că ei și-au ales. Par arogant, câteodată. E o mască foarte bine creată, pentru că altfel m-aș sensibiliza la prea multe momente”, a declarat Marius Moga pentru PRO TV.


Sursa: bzi.ro