Ce înseamnă când te visezi într-o casa străină. Cum interpretezi acest vis

317


În general, în vise, casa ta este asociata cu căldură, confort, securitate pe care nu lei vei mai experimenta nicăieri altundeva. Dar dacă visezi că ești într-o casa străină?

Că să înțelegem ce înseamnă când visezi că ești într-o casa străină trebuie să atenta la toate detaliile visului. Totul este important. Ce ați făcut în casa, ce sentimente ați avut sau dacă erați efectiv în casa sau erați în fata ei. Numai prin compararea tuturor detaliilor este posibil să ne dam seama cu precizie ce poate să însemne acest vis.

Ce înseamnă când te visezi în afara unei case străine

Dacă te visezi în fata unei case străine asta poate să însemne o schimbare semnificativa a soartei. Cartea de interpretare a viselor a lui Miller scrie că acest vis aparține unei persoane visătoare. Dacă, privind o casa necunoscuta și nu ai avut sentimente negative, atunci viață se vă schimba în bine.

Dar dacă, în timpul visul ai fost cuprins de un sentiment de neputință, nesiguranță atunci visul poate avea conotații negative. Astfel de sentimente în vise sunt asociate de obicei cu un eveniment trist, deprimant. Poate că cineva apropiat se va îmbolnăvi sau mai grav vă murii.

Dacă în vis, casa arată ca o jucărie, mică și confortabilă atunci, o dorință pe care ai avut-o de mult timp se va împlinii.

Ce înseamnă când te visezi în interiorul unei case străine

Dacă te visezi că ești într-o casa străină, asta poate însemnă că intri în viață altcuiva. Daca camerele erau mici, atunci nu trebuie să te bazezi pe o relație dragoste, cel mai probabil veți obține un prieten adevărat.

Pentru cei care au uitat de sentimente, intrarea într-o casa străină în vis reprezintă o schimbare mult așteptată în viață personala . Poate nu veți găsi pe altcineva, dar sentimentele se vor aprinde din nou pentru partenerul actual.

Ce înseamnă când te visezi că dormi într-o casa străină

Dacă o persoana tânără visează că își petrece noaptea într-o casa străină o așteptă o relație cu o persoana atractiva, dar de scurta durată.

Dacă ești un om de afaceri și te visezi într-o casa străină atunci te așteptă un succes.  Te așteaptă o recompensa monetara binemeritata.

Pentru cuplurile căsătorite astfel de vise reprezintă intenția unuia de a înșelă. Psihanaliști spun că aceste vise indica o slăbire a sentimentelor din relație și intenția unuia de a experimenta ceva nou. Aceștia vă sfătuiesc să faceți ceva cu aceste dorințe, ori viață de cuplu vă deveni o rutina insuportabila.

Multe cărți de interpretarea viselor spun că intrarea într-o casa străină poate să însemne că doriți să invadați un alt cuplu. Acest lucru nu este totdeauna posibil.

Dacă intrii într-o casa străină și în fata ochilor acesta începe să se transforme, să devina mai confortabila, mai îngrijită, atunci cărților de interpretat visele spun că toate probleme personale se vor termina în curând de la sine, tu doar trebuie să suporți perioada deficilă.


Sursa: bzi.ro