Ce înseamnă dacă visezi crocodili. Semnificația visului

356


Crocodilul este un oaspete neașteptat în vise. Nu toată lumea vrea să întâlnească un unul. Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie frică să-l vedeți în vis. Această reptila aduce doar vesti bune. Noroc la locul de muncă, relații mai bune cu familia, apariția de noi oportunități.

Ce înseamnă dacă visez un crocodil

În general, un crocodil în vis înseamnă o întâlnire cu o persoană inteligentă. Dacă timpul în prezenta lui va trece neobservat. Încearcă să păstrezi în jur numai oameni demni și să ramai cu ei cât mai mult timp.
O altă semnificație conform diferitelor cărți de vis este depășirea fricilor . Privește-le drept în ochi și dovedește că poți face față oricăruia dintre ele. Vă veți simți încrezători imediat ce vă veți apropia de lucruri înfricoșătoare. O interpretare excelentă este reconcilierea cu cei care nu doresc . Arată furioși, dar în realitate nu vă pot face rău. De asemenea, aveți prea multe în comun și este posibil să găsiți un punct comun. Uitați de ranchiună.

Dacă visezi un crocodil care iți mănâncă banii tai de hârtie poate însemnă un eșec în afaceri sau pierderea unui sume importante de bani.  Ai visat că un crocodil înconjurat de gândaci așteptate la o perioada proasta în afaceri. Încercați să nu faceți investiții majore în perioada următoare.

Ce înseamnă dacă visezi un crocodil într-o casa sau apartament

Ai visat că un crocodil viu a intrat în casa ta și iți faci griji cu privire la siguranță gospodăriei. Aceste este un sentiment normal că nu dispare chiar dacă deții sistemele moderne de alarma. Dacă ai pățit așa ceva, sunați acasă, întrebați de copii și familie. Nu vei putea scapă de anxietate pentru că iți iubești familia. Dacă în vis decizi să ții crocodilul în casa poate fi un act nesăbuit. În curând, partenerul vă merge pe neașteptate într-o călătorie lunga, vă schimba locul de munca sau se vă muta să locuiască într-o tara străină. Încercați să nu acționați nepăsător, astfel încât să nu regretați decizia mai târziu.

Ce înseamnă dacă visezi un crocodil mare

O reptila de dimensiuni uriașe prevestesc succes în unele proiecte importante. Visătorul ar trebuii să se odihnească. Vă trebuie energie pentru munca ce vă urma. Veți primi bonusuri și recompense plăcute la locul de munca.

Ce înseamnă dacă visezi că fugi de un crocodil

Pentru o femeie, un vis în care fugi de un crocodil înseamnă apariția unui admirator obsesiv . Nu aveți chef de romantism. A scăpa de atenția leu nu vă fi ușor. Vă trebui să faceți un efort pentru a menține o relație de prietenie caldă, nu pentru a ofensa sentimentele unei persoane bune. Interpretarea pentru un bărbat a visului în care fuge de un crocodil este oboseală severă. Ai nevoie doar de odihnă ! Veți observa cum dispare motivația de a lucra, sarcinile sunt îndeplinite încet și slab. O mică repornire vă vă readuce în formă. Chiar și într-un program încărcat, puteți găsi câteva zile pe care să le dedicați dvs., prietenilor și celor dragi.


Sursa: bzi.ro