Ce meserie a avut Corina Caragea înainte să ajungă la Pro TV

51


Corina Caragea este prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV de mulţi ani. Aproape în fiecare an o vedem pe micile ecrane. Cu ţinute ca de păpuşă şi un păr superb, prezentatoarea aduce noutăţile sportive. În urmă cu câţiva ani s-a zvonit că este şi căsătorită. Recent însă a negat acest lucru. Ce meserie a avut Corina Caragea înainte de a fi prezentatoare?

Vedetă de la Pro TV participa des la diverse evenimente sportive. Împreună cu Ramona Păun ne aduce zilnic cele mai noi ştiri din domeniul sportului. Ştiai însă că, înainte de a fi prezentatoare, Corina Caragea a avut o altă meserie?

Ce meserie avea Corina Caragea înainte de a lucra la Pro TV

În 2018 au apărut imagini în public, chiar postate de Corina Caragea, din care fanii au dedus că s-a căsătorit. Evenimentul ar fi avut loc în celebra regiune Toscană. Partener de viaţă îi este Robert Pongracz. Ştiai însă că, înainte de a fi prezentatoare, Corina Caragea a avut altă meserie?

Şi-a dorit de mică să urmeze o carieră în televiziune. Aşadar, nu a mirat pe nimeni când şi-a depus dosarul la Facultatea de Jurnalism din Bucureşti. După absolvirea cursurilor universitare, s-a angajat la TVR. Acolo a făcut parte chiar din trupă de balet a emisiunii Surprize, surprize. După aceea, pentru o scurtă perioadă de timp, a fost angajată postului Realitatea TV. Apoi s-a angajat la Pro TV, unde lucrează de mulţi ani.
Totuşi, prima meserie a ei a fost în domeniul modelling. A apărut în diverse reclame, iar cu banii primiţi s-a întreţinut o perioadă.

„Am auzit de o agenție care făcea cursuri de modelling, adică era o colegă mai mare care mergea acolo, m-am înscris și eu, și acolo am cunoscut oameni care lucrau cu alte agenții. S-au legat lucrurile, mi-am luat diploma aceea, care mi-a deschis niște porți”, mărturisea vedetă de la Pro TV, într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

Cine este Corina Caragea, pe scurt

Corina Caragea s-a născut în 1982, în Bucureşti. S-a făcut remarcată, de-a lungul timpului, nu doar prin frumuseţea şi impozanta sa, ci şi prin inteligenţă.

În 2013 a început o relaţie cu Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Acesta a cerut- de soţie în 2016, iar conform unor imagini s-ar fi căsătorit în 2018, în Toscana. Totuşi, vedeta neagă acest lucru. Partenerul său de viaţă e de origine evreiască, iar socrul are o stare financiară foarte bună. El deţine un cabinet de stomatologie în Frankfurt. Sora lui Robert Gongracz lucrează la un radio din Germania.

Nici partenerul său de viaţă, nici prezentatoarea tv nu oferă prea multe informaţii despre viaţa lor de familie. Dimpotrivă, sunt reticenţi în a dezvălui publicului detalii. Chiar şi când şeful LPF a fost întrebat cum a cucerit-o pe Corina Caragea, publicul nu a primit vreo informaţie mai personală.

„Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, a declarat Robert Pongracz.

Multe femei o invidiază pentru podoaba capilară superbă. Ea spune că nu face nimic specialși că este foarte norocoasă, întrucât o ajută moștenirea genetică. Totuși, din când în când își aplică diverse măști hidratante. Din ingredientele acestora nu lipsește uleiul de măsline.

Este admirată, de asemenea, și pentru silueta ca trasă prin inel. Chiar ea însă spusese, în urmă cu ceva timp, că se îngrășase cu câteva kilograme în timpl izolării cauzate de pandemie. Totuși, a reușit să le dea jos cu aceeași dietă cu care și Oana Roman a slăbit aproximativ 20 de kilograme.


Sursa: bzi.ro