Ce semnifică orele fixe. Adevărul din spatele acestei întrebări care macină adolescenții

185


Tuturor ni s-a întâmplat macar o data să ne uităm la ceas iar acesta să indice o oră fixă. Dacă accest lucru se întâmplă mai ales în adolescentă, imediat ne gândeam la persoana iubită, fiind foarte convinși că numai așa putem afla dacă ne iubește sau nu. Mai mult decât atât, daca ceasul iți indică la fară un minut însemnă că persoana iubită te inșeala iar daca era și un minut aceasta te dorea. Dar până la urmă care este semnificația orelor fixe? Vom încerca să aflăm în rândurile de mai jos adevărul din spatele acestei întrebări care macină adolescenții și nu numai.

Ce semnifică orele fixe. De unde vine această superstiție

Atunci când ne uităm la ceas la ore fixe, se spune că subconștientul nostru ne trimite un mesaj. Această pură întâmplare poate apărea și din cauza că ne gândim la o anumită persoană dragă sau invers. Imediat persoana în cauză se va gândi că în viața lui se va petrece o schimbare în viitorul apropiat. Evident, totul ține de cât de mult sau puțin crezi într-o astfel de superstiție. Și cum de cele mai multe ori orele fixe indicate de ceas duc cu gândul la dragoste, adolescenții, și nu numai, vor asocia fiecare oră cu un eveniment ce se va petrece în legătură cu persoana iubită.

Dar legendele spun altceva. Spre exemplu, în secolul XVI, majoritatea ceasurilor nu aveau indicatoare decât pentru oră, nu și pentru minut. Iar de aici și posibiltatea ca să vezi o oră fixă în acele vremuri era foarte mare fată de timpurile noastre. Prin urmare, în zilele noastre, tinerii au făcut tot felul de speculații în care atribuie fiecărei ore o anumită semnificație. De la semnificația orelor fixe indicate de ceas, s-a ajuns să se facă speculații și atunci când ceasul arata aceleași cifre, spre exemplu 12:12.

Ce semnifică orele fixe în dragoste

Fiecare oră are un anume corespondent. La fel şi atunci când te uiţi la ceas când este şi un sfert, şi un minut, etc. Nu toate sunt chiar de bine, dar îţi rămâne să priveşti jumătatea plină a paharului.

De mici, știam că ora fixă era asociată cu dragostea, așa că speram ca atunci când ne uitam la ceas să surprindem acel moment. Doar așa puteam „afla” dacă persoana la care ne gândeam ne iubea sau nu. Mai mult, dacă ne uitam la fară un minut, însemna că eram înșelați, iar la și un minut eram mai norocoși, pentru că însemna că ne dorește.

Bineînțeles, dacă cei superstițioși cred în aceste explicații, trebuie să verifici ceasul la întâmplare nu să trișeze, deoarece se spune că nu vor mai fi aceleeasi efecte.

Data viitoare când te uiți la ceas întâmplător și este fix, oprește-te puțin și încearcă să înțelegi ceea ce subconștientul încearcă să-ți spună.

Ora 01:00 – Dacă ceasul tău indică această oră se spune că ești îndrăgostit nebunește și nu iți poți lua gândurile de la cel drag.

Ora 02:00 – La această oră, o persoană te place iar în perioada următoare aceasta se gândește să te scoată la o întâlnire.

Ora 03:00 –  Despre această oră se spune că o persoana nutrește sentimente puternice pentru tine iar din aceasta cauza ar fi în stare să facă tot ce este posibil pentru că această relație să fie una de viitor, ajungandu-se chiar și la oficializarea acesteaia.

Ora 04:00 – Daca ești la începutul unei relații și vezi această oră persoana în cauză are gânduri de viitor foarte mari împreună cu tine. Daca ești într-o relație mai veche ar trebui să te aștepți la o cerere în căsătorie. Așadar în viitor, vor bate clopote de nuntă în casa ta.

Ora 05:00 – Se spune că la ora 5 indicată de ceas ar trebui să iei o decizie importantă în viața ta. Chiar și așa, numerologii spun că înainte de asta ai nevoie de o pauză în care să iți pui gândurile în ordine, astfel nu vei lua decizia bună în ceea ce privește perioada următoare.

Ora 06:00 – Este asociată de obicei fostul/fosta partener(ă). Daca sunteți despărțiți aceasta ar da orice să intre din nou în această relație dar crede că nu mai este nicio șansă de împăcare intre voi.

Ora 07:00 – Un admirator secret din grupul de prieteni nutrește sentimente puternice pentru tine dar nu îndrăznește să iți spună ce simte. Așadar, nu rămâne decât să afli care este această persoană și să îi dai semne că ești interesat de ea, evident dacă și tu simți la fel pentru ea.

Ora 08:00 – Fii pe fază pentru că problemele tale în dragosote se vor rezolva astăzi. Norocul este de partea ta, așa că fii cu ochii în patru și nu rata nicio oportunitate.

Ora 09:00 – Dacă te întrebi ce înseamnă când te uiţi la ora 9 fix, atunci trebuie să ştii că ai toate şansele să primești o veste bună din partea unui bărbat/femeie.

Ora 10:00 – În acest caz, o persoană care te place foarte mult este foarte hotărâtă să facă un pas mare în ceea ce te privește. Ora 11:00 – Majoritatea care văd această oră sunt convinși că persoana iubită nu îi iubește. Însă fi un pic mai atent deorece te înșeli, este doar în capul tău acest crez.

Ora 12:00 – Daca aveți probleme în cuplu și vezi ora 12:00 este motiv de bucurie pentru tine. Toate aceste divergențe din cuplu se vor rezolva mai repede decât te aștepți.

Ora 13:00 – În acest moment al zilei, chiar după prânz, persoana iubită se gândește foarte mult la tine și dorește să te strângă în brațe.

Ora 14:00 – Dacă te simți atras de cineva și nu ai avut curajul să-i spui, se pare că problemele tale se vor rezolva. De acum încolo va fi mai ușor pentru tine pentru că și ea a făcut o pasiune pentru tine iar de aici până la oficializarea relației nu mai este decât un pas.

Ora 15:00 – Se spune că atunci când vezi ora 15:00 faci furori în rândul persoanelor de sex opus iar până acum te poți lauda cu câteva cuceriri notabile.

Ora 16:00 – Ora 16:00 spune că o persoană te place dar nu are curaj suficient să facă această mărturisire. Din această cauză nu aștepta să fii abordat, încearcă să-i dai și tu un semn. Cine știe de unde sare iepurele?

Ora 17:00 – În perioada următoare vei primi o invitație interesantă. Nu sta prea mult pe gânduri înainte să o accepți, pentru că vei cunoaște pe cineva special iar de aici se poate inghega o poveste frumoasă de iubire.

Ora 18:00 – Este o oră specială. Pe zi ce trece, persoana iubită se îndrăgostește tot mai mult de tine. Este semn al unei iubiri sincere cu multă dăruire din partea ambilor parteneri.

Ora 19:00 – O persoană pe care nu o cunoști foarte bine a făcut o pasiune pentru tine. Mai mult decât atât, ar face orice să te sărute cu ardoare.

Ora 20:00 – În acest caz numerologii leagă ora 20:00 de cineva care vrea să iasă din cercul de prieteni și ar vrea mai mult de la tine.

Ora 21:00 – Este ora geloziei. Perosoana iubita este măcinată de acest sentiment deoarece are impresia că te gândești la altcineva. Este semn de îngrijorare așa că încearcă să discuti cu iubitul/iubita despre acest aspect.

Ora 22:00 – L-ai fascinat cu felul tău de a fi și nu are ochi decât pentru tine. Chiar daca tentațiile sunt mari, fii sigur/sigura că persoana aceasta este partenerul ideal pentru tine.

Ora 23:00 – Daca mai sus am spus că nu are ochi decât pentru tine, la această oră ar vrea să fii numai a lui/ei. Așteaptă în perioada următoare să iți facă o propunere serioasă cu privire la relația voastră.

Ora 00:00 – Această ora încheie periplul nostru în descifrarea orelor fixe din punct de vedere al iubirii. Daca ți se întâmplă să te uiți la ceas fix la ora 00:00 înseamnă că sunteți făcuți unul pentru altul iar relația voastră va fi una de durată care se poate transforma într-un până la adânci bătrâneți.


Sursa: bzi.ro