Ce spune Doinița Oancea despre ipostazele nud și operațiile estetice. ,,Să dai hainele jos este cea mai facilă modalitate de a atrage atenţia…”

44


Îndrăgita actriță Doinița Oancea a vorbit recent despre ipostazele nud și operațiile estetice. Vedeta este mereu în atenția publicului, iar nu de puține ori a fost protagonista unor controverse în showbiz-ul autohton. Dincolo de cariera artistică de succes, Doinița Oancea a avut parte de multe provocări pe plan personal. Deși a trecut prin mari suferințe în dragoste, actrița este mereu zâmbitoare și optimistă. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Iată cum se menține în formă Doinița Oancea la vârsta de 39 de ani.

Doinița Oancea, declarații surprinzătoare despre aparițiile nud și operațiile estetice

La vârsta de 39 de ani, Doinița Oancea are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Actrița face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy.

Frumoasa artistă a pus pe jar inimile multor bărbați pe vremea când a realizat câteva pictoriale îndrăznețe. Deși nu a apărut în revistele pentru adulți, Doinița Oancea a pozat incendiar de mai multe ori, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Doinița Oancea este mereu atentă la aparițiile sale publice, fiind extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Actrița a dezvăluit motivul pentru care a refuzat de mai multe ori să poeze goală în revistele destinate bărbaților.

„Să dai hainele jos este cea mai facilă modalitate de a atrage atenţia. Femeile se propun acum şi o fac voluntar. Se dezbracă mult prea mult. Eu am vrut să arăt că o femeie poate fi frumoasă şi atragătoare şi aşa îmbrăcată. Să te dezbraci aşa de mult nu cred că e reprezentativ pentru noi. (…) De foarte multe ori cei care mă sună să merg la emisiuni sau să îmi facă propuneri îmi spun să mă îmbrac mai sexy. Eu nu simt nevoia să mă descopăr.”, a declarat aceasta.

În prezent, Doinița Oancea se bucură din plin de celebritate și se dedică profesiei sale de succes. Vedeta are parte de proiecte deosebite și își încântă admiratorii de fiecare dată când apare la tv sau pe scenă. Pe plan amoros, actrița nu a dorit să ofere prea multe detalii, dorind să păstreze discreția.

De un succes impresionant în carieră are parte și colega ei de breaslă, actrița Anca Dumitra. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton, fiind o apariție sexy la evenimentele mondene. Și celebra artistă Dana Rogoz nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta arată spectaculos la vârsta sa și se declară o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa actriță

La vârsta de 39 de ani, Doinița Oancea arată spectaculos și pune pe jar inimile multor bărbați de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să se mențină în formă. Mia mult, vedeta nu s-a ferit să se afișeze nemachiată pe rețelele de socializare, fiind adepta unui look natural, lipsit de intervenții estetice.

Recent, Doinița Oancea a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 39 de ani și la ce trucuri apelează atunci când greutatea ei oscilează.

,,Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele, în salată sau pe grătar.

Am un ten curat. Merg foarte rar la cosmetică, în sensul în care să îmi fac tratamente la față. Nu mă machiez în exces, fiind vară, acum umblu fără fond de ten, mai ales pentru că m-am bronzat. Par machiată, dar nu îmi acopăr tenul, îl las să respire. Mai folosesc rimel și cam asta ar fi, pe lângă un luciu de buze.”, a mărturisit aceasta.

La vârsta de 39 de ani, Doinița Oancea se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Actrița se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Vedeta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.


Sursa: bzi.ro